İshal + Ek Gida Reddi
46 görüntüleme
B
Betül ..
7 Ekim 2025 13:54
7 aylik oğlum pazar gününe kadar hafif kabızlığı vardı.
Dün biraz yumuşak idi kakası ve bugün ise ishal. Açık kahverengi sarıya dönük rengi ve baya sıvı şekilde. Ara ara hafif kusmaları ve ek gida reddi var. Oysaki yemek yemeyi cok seven bi bebek. İrmikli pekmezli puding yapmıştım her kaşıkta öğürdü. Mamayi da reddediyor sayilir iciyor ama mesela 90ml bitirmiyor, Sadece biraz emiyor. Keyifi yerinde. Oyun oynuyor sadece daha sık kucak istiyor.
Doktorumuz persembe gününe kadar yok. Acillik bi durum da degildir herhalde. Bilemedim.
Dün biraz yumuşak idi kakası ve bugün ise ishal. Açık kahverengi sarıya dönük rengi ve baya sıvı şekilde. Ara ara hafif kusmaları ve ek gida reddi var. Oysaki yemek yemeyi cok seven bi bebek. İrmikli pekmezli puding yapmıştım her kaşıkta öğürdü. Mamayi da reddediyor sayilir iciyor ama mesela 90ml bitirmiyor, Sadece biraz emiyor. Keyifi yerinde. Oyun oynuyor sadece daha sık kucak istiyor.
Doktorumuz persembe gününe kadar yok. Acillik bi durum da degildir herhalde. Bilemedim.

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
7 Ekim 2025 14:38
Merhaba bebeğinizin halsizlik her yediğini kusma ciddi sıvıkaybi ya da ateşi olmadığı için acil gibi durmuyor. Ama durum degisikliginde nelere dikkat etmeniz gerektiğine Instagram sayfamdan kısaca bakarsanız faydası olabilir.https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
B
Betül ..
7 Ekim 2025 21:38
Teşekkür ederim❤️