İshal

37 görüntüleme
T

Tuba ..

16 Ekim 2025 15:09
Bebeğim 2 haftalık ve sarı ishal oldu normal mi
Z

Zehra K.

16 Ekim 2025 15:22
Gecmis olsun. Benim bebegimde 6 haftalik. Bugun ishal oldu. %50 anne sutu %50 ile besliyorum. Epey arastirdim. İshal denmesi icin gunluk yaptigi kakali bez sayisinin ikiye katlamis olmasi lazimmis sanirim. Rengi sariysa cok korkmayin diyenler var. Hastaneye gotursemmi bende kararsizim epey gittik farkli konularda hastaneye, delik desik olsun istemiyorum. Bekleyecegim sanirim bugun. Sıcak tutmaya calisacagim. Anne sutunu fazla vermeye calisacagim. Kendim dair planim bu sekilde. Ama çok devam ederse yarin goturecegim. Devlet hastanelerinde1 aya kadar yenidogan bebek doktoru oluyormus cocuk doktoru ayriymis yeni ogrendim isterseniz e nabızdan randevu alabilirsiniz. Bagirsak ya da karnindan guruldamalae geliyor bu arada. İshalide kokuku. Umarim tecrubeli arkadaslar yorum yazar
T

Tuba ..

16 Ekim 2025 15:51
Bende anne sütü ile besliyorum günde bir ya da iki defa mama veriyorum. Bende birkaç gün bekleyeceğim dediğiniz gibi hemen hastaneye götürmek istemiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir