İshal 🚨

74 görüntüleme
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Ekim 2025 04:33
6 aylık Günde 6-7 kere kaka yapıyor ne yapmam gerekiyor sürekli sesli gaz çıkararak yapıyor ?
Gizem K.

Gizem K.

14 Ekim 2025 05:23
Günde 6-7 kaka biraz fazla inek sütü alerjisi açısından belki değerlendirilebilir benim bebeğim de vardı ve bu yüzden sürekli ishal gibiydi 
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Ekim 2025 05:34
@Gizem Kacar Gizem Hanım 1 haftadır böyleyiz . Normalde süt alerji durumu var kanlı kaka yapıyordu . 1 haftadır kan kesildi ishal başladı . Üşüttü mü acaba enfeksiyon mu bilemedim yoksa alerjiden mi ?
Gizem K.

Gizem K.

14 Ekim 2025 06:19
Benim bebeğim dediğiniz miktarlarda kakalı bez yapıyordu doktora aynı zamanda sümüksü bir yapıdaydı bizde kan yoktu kakadan örnek alınarak bakıldı süt alerjisi var dedi ama gözle görünür kanlı bir bez olmadığı için diyet yapmadım doktorum alışması gerekli senden yoksa ek gıda da gerçekten bir süt alerjisi yaşanır dedi o yüzden az az tüketiyorum . Şu anda güde bir kere yapıyor bebeğim bu da probiyotik sayesinde sanırım bize o çözüm olmuştu doktora probiyotik sorabiliriniz ishali kesmek için
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

14 Ekim 2025 06:35
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸 @Gizem Kacar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir