Işe Dönüş Emzirme

68 görüntüleme
A

Aslıhan U. ..

8 Ocak 2026 17:31
Bebeğim 6 ayını doldurdu ay başında işe döneceğim 7 ay bitmiş olacak yani. Başlarda süt sağıyordum ama hiperlaktasyon olduğu için sagmayi bıraktım bu süreçte meme terbiyesi olayıda gerçekleşti doluluk olmuyor bebeğim emdikçe süt geliyor. Yavaştan stok yapayım diye 2 gündür sağım yapıyorum ama 60 80 ml arası anca sagiyorum. Makine olduğu için mi diye elle sağımda denedim pek farklı olmadı. Süt iznini kullanıp eve gelip gitme şansımda yok. Işe geri dönen annelerden rica ediyorum çok stresliyim nasıl yaptınız süt meselesini makineyi mi değiştirmem lazım acaba
B

Burcu B. Ö.

8 Ocak 2026 17:33
Makinenizin flanşını değiştirin büyük ya da küçük geliyo olabilir
G

Gökçin N.

8 Ocak 2026 17:45
Aynı aydayız ve ben de işe başliyorum.Benim de öyle sağımlar , şimdiden sağıp dondurucuya atıyorum. Bence 60-80 cc iyi. Doktoruma da danıştım,sabah öğünü,öğlen çorba öğünü,öğleden sonra yoğurt öğünü şeklinde planladık, 2 tane 90 cc süt içse akşama evdeyim. 2 gün sağdığım sütü birleştiriyorum yani. Ee işte de sağım yapacağım, bebek içmeyeceği için dolacaktır,2 kere de işte sağarım. Yeter bence.
A

Aslıhan U. ..

8 Ocak 2026 18:04
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz benim doktorum bu konuda hiç fikir vermediği için sorun yaşıyorum sanırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir