İnfatrini Mama

95 görüntüleme
G

Gülçin A.

28 Ekim 2025 09:32
Bebeğim 10 aylık nerdeyse 11 olcak 7.8 kg kilo alamıyor. Anne sütü almıyor mama kullanıyorduk ama doktor bıraktırdı ve infatrni mamaya başlattı.ek gıda yiyordu ama son zamanlarda artık yememeye başladı. İnfatriniyi Kullananlar var mı nasıl bir yol izlemeliyim?
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 10:21
ilk aylarda kullandık çok severek içmedi açıkçası uzun sure kullanamadik o yuzden.kilo alımına smadan daha fazla yaradı diyemiyorum çok fark olmadı bizde. 11 aylık artık ek gidaya daha çok agirlik vermeniz lazım kilo alımına yardımcı atom tarifler var bize çok faydası oldu bi deneyin sağlıklı besinler zaten hep. Bir de acken mamadan once ek gida vermek lazım
G

Gülçin A.

28 Ekim 2025 10:22
İştahsız bebek🥹
A

Arzu.G

28 Ekim 2025 15:58
Bu bahsettiğim atomların bir kaşığı bile o kadar besleyici ki inanin faydasını gorursunuz gunde 2kaşık verin yeter ona
G

Gülçin A.

29 Ekim 2025 18:14
Tarif yazar mısnız? Bir de atomların içindekiler çoğu zaman alerjik besinler cesaret edip veremiyorum.
E

Ezgi Ç. A.

30 Ekim 2025 09:19
Biz de kızıma kullaniyoruz. Ama sadece geceleri yatarken 150 veya 180 cc iciyor. Benim de 9 aylik olacak 7.200 ancadir. O mamayi gun icerisinde hep veriyorsaniz tok tutar. Çünkü100 kalorilik bir mama. Ek gıdaya o yuzden isteksiz olabilir bence gun icerisinde vermeyin geceleri kalkınca veya yatarken verin yoksa ek gidayi yemek istemez
E

Ebru E.

31 Ekim 2025 08:25
Tam aradığım konu aslında bizde aynı mamayı günde üç kez veriyoruz normalde yemekleride yiyordu 2 yaşında bu arada ama son iki gündür ağzını bile açmıyor hiçbir şey yediremiyorum çok ağlıyor yedirmeye çalışırken vermek istemiyorum kalorisi yüksek olduğu için ama bişey yemediği zaman da içim rahat etmiyor bizde bir kısır döngünün içine girdik lütfen benim içinde yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir