İnek Sütü Protein Alerjisi

109 görüntüleme
M

Mürvet Ş.

2 Ekim 2025 05:11
Bebeğimin inek sütü protein alerjisi var katı bi diyet yaparken ağır bi enfeksiyon yüzünden emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım ama zaten mama destekli gidiyorduk evolvia rp1 kullanıyoruz benim merak ettiğim kızım bazen 90 bazen 120 cc ile doyuyor her öğüne 120 yapınca kusuyor 90 bazen az geliyor gibi hidrolize mamaların doyuruculuğu normal mamadan farklı sanırım 3 saate yaklaştığı an açlık sinyalleri vermeye başlıyor internette mama 4 saat tok tutar diyor ama mümkün değil benim bebeğimi 3 saat bile tutmuyor gazı vs yok sadece o an acıkıyor biliyorum bu durumu yaşayanlar var mı hidrolize mama kullanıp
D

Deniz Y.

2 Ekim 2025 05:56
Bende rp1 kullanıyorum 4 saati buluyor acıkması içinde pirinç ve nişasta olduğu için ekstra tok tutuyor her seferinde aynı sıcaklıkta mı yapıyorsunuz acaba ?
M

Mürvet Ş.

2 Ekim 2025 07:57
35 38 derecede yapıyorum sizin çocuğunuz kaç aylık kaç cc veriyosunuz kilosu kaç
D

Deniz Y.

2 Ekim 2025 08:04
Benim kızım 2 aylık 120-150 arası içiyor 4 saati geçtiğinde zar zor içiyorum hatta 5-5.500 civarı. Sizde ne gibi belirtiler vardı alerji teşhisi konmadan önce
M

Mürvet Ş.

2 Ekim 2025 09:47
Sizin bebeğiniz 2 aylık olduğu için 4 saat aralıksız uyuyor 4. Aya geldiğinizde 1 saat anca uyuyorlar ben uyumasında değilim hidrolize mamalar normal mamalara göre fazla tok tutmuyordur diye düşünüyorum benim bebeğimin laktoz intöleransıyla başladı balık yediğim bir gün kanlı mukuslu kakası vardı kakası yaparken zorlanıyordu son zamanlarda emmiyordu sağıp veriyordum kusuyodu ben diyet yapmaya başladıktan sonra hepsi düzelmişti emiyordu hiçbir sorunumuz yoktu ama ben çok ağır bi enfeksiyon geçirdim hastaneye yatma noktasındaydım kabul etmedim yatmayı nfarklı ilaçlar iğneler denendi o yüzden 10 gündür emziremiyorum diyet çok fayda sağlamıştı bize
D

Deniz Y.

2 Ekim 2025 10:02
Ben büyük kızımda da aynılarını yaşadım onda da aynı mamayı kullandım o yüzden net konuşabiliyorum. Evolvianın için fazlasıyla balık yağı var bebeğinizi o rahatsız ediyor olabilir. Balık yediğinizde kanlı mukuslu kaka yaptıysa. Farklı bir mama denemenizi öneririm. 2 alerjik çocuğa sahip biri olarak. Mamaların içeriğine göre ilerlemeniz gerekiyor bu durumda. Evolvia çok size göre bir mama değil balık yağı içerdiği için
M

Mürvet Ş.

2 Ekim 2025 10:20
Aaa öyle mi bilmiyordum elimde aptamil pepti syneo var onu deneyeyim bide
M

Mürvet Ş.

2 Ekim 2025 10:26
Şimdi baktımda balık yağı içermeyen alerjik mama yok malesef
D

Deniz Y.

2 Ekim 2025 11:21
O zaman en düşük hangisinde varsa o olacak bence doktorunuza bunu bir sorun bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir