İnek Sütü
59 görüntüleme
İ
İlayda Ö. ..
1 Kasım 2025 06:10
Merhaba kıymetli anneler kafamda karışıklığa sebep olan bi konu var sizden fikir almak istedim benim bebeğim 14 aylıkken emzirmeyi bıraktım şu an 16 aylık 3 ana öğün 1bazen 2 ara öğün yapıyor genelde 1 ana öğün meyve şeklinde.. Bizim çocuk doktorumuz sizler de öyle büyüdünüz gece uyumadan inek sütü ver biberonla içsin öyle uyusun dedi vermem şart mı dedim verirsen daha iyi uyur dedi lakin 2 hafta denedim çocuk uykulardan çığlık atarak uyanmaya başladı ve kakası tortop çıkmaya başladı bıraktım daha iyi şu an düzeldi zaten inek sütü ile ilgili anne yorumlarını veya bazı sayfaları görüyorum inflamatuar rahatsızlıklarını tetikleyen bişeymiş sizlerde durumlar nasıl bebeğinize inek sütü içiriyor musunuz çocuk için sizce veya doktorunuzca şart bir şey mi?

Emel C.
1 Kasım 2025 06:54
Merhaba gece mamaları var sma iyi geceler gibi illa içirmeniz gerekiyor gibi hissediyorsanız mama verebilirsiniz inek sütü bazı bebeklere çok gaz yapıyor belki ondan uyuyamiyordur
İ
İlayda Ö. ..
1 Kasım 2025 07:08
Yok açıkçası ben illaki içirmem gerekiyor gibi hissetmiyorum ama genel olarak anneler ne yapıyor onu çok merak ettim🫠🥲
Z
Zeynep K.
1 Kasım 2025 07:47
Ben de kızımdaı 9 aylıkken emzirmeyi bıraktım o günden itibaren geceleri sürekli inek sütü veriyorum çünkü kalkıp ağlıyor aç sonuçta