İmplant!!!

68 görüntüleme
B

Büşra K.

18 Ekim 2025 21:36
7buçuk aylık bebeğim var ve emziriyorum.Diş implant tedavisi olmam gerekiyor.Diş çekimi + diş implant olacak. Tedaviden sonra antibiyotik kullanmam gerekecek.Emzirirken bu tedaviyi olabilir miyim?
H

Hatice N. G. ..

19 Ekim 2025 01:11
Emzirirkende bazı antibiyotikleri kullanabiliyorz lakin diş çekimi sırasında anestezi alacaksınız ve bu kana karışarak sütünüze dahil olacakbi kaç saat yada bi kaç gün emzirme eylemini gerçekleştiremezsiniz sütünüzü sağıp dökmeniz gerekir o yüzden olmaz diye biliyorum ben ama daha yetkili birine danışmanızı tavsiye ederim . ( Ablam da emzirirken çektirmk zorunda kaldı bir gün emziremedi oradan biliyorum )
B

Büşra K.

19 Ekim 2025 06:09
Teşekkür ederim yanıtınız için buradaki doktorlardan yanıt alırsam çok iyi olur
B

Büşra K.

19 Ekim 2025 10:06
Nasıl bir uygulama gerçekten anlamış değilim. O kadar doktor var danışman var sayfada 2 gündür aynı mesajı yazıyorum ama hiç birinden bir cevap yok. Postların altına dahi yazdım. Sadece bir doktor görüşüne ihtiyacım var. Ama anladığım kadarıyla o cevap gelmeyecek. Boşuna yer kaplayan bir uygulama olmaktan öteye gitmiyor.Siliyorum!!!

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir