Imdatttt
143 görüntüleme
E
Esra Y.
20 Ekim 2025 19:27
Yardım edin 7 aylık 2 disi çıktı su an 4.saatteyim uyutmaya çalışıyorum uyumuyor parol da verdim 2 saat önce sürekli ağlıyor gözlerini ovuyor ama uyumuyor ben bittim artık
M
Mediha Ö.
20 Ekim 2025 19:42
Ah ahh bende bittiiim aynı süüreçten geçiyoruz size tavsiyem tetagil kullanın rahatlatıyor birde osman hocanın youtube da karanfil kürü var onu da yaparsanız rahatlarsınız inşallah Allah yardımcınız olsun
E
Esra Y.
20 Ekim 2025 19:46
Tetagili yeni duydum doktoru bugünbaşkabir jel verdi. Bir kerenkullandim ama anlamadımise yaradımi yaramadı mi diye. Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merve Ü. ..
20 Ekim 2025 19:56
çok ağladığında önce calpol sonra da tetagil veriyorum yarım saat içinde hafifliyor çok geçmiş olsun

Kübra N. A.
20 Ekim 2025 20:35
Ağlayınca parolveya calpol vermeyin ateş için veriliyor. Diş süreci uzun bir dönem parol verildiğinde vücutta başka zararlara neden olabiliyormuş.Tetagil deneyin karanfil kürü olabilir soğuk uygulamalar ama ateş yokken ateş düşürücü tavsiye edilmiyor.
E
Esra Y.
20 Ekim 2025 20:43
İlk defa parol verdim gereksiz ağrı kesicitaraftarı değilim. Karanfil kürüne tekrar dönerim. Çokteşekkürederim hepinize. İnanın yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. Çok yorucu herseyi