İlk Uzun Uyuyuş

182 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

5 Kasım 2025 04:31
Bebeğim 4 aylık olacak 2 hafta sonra sadece mama ile besleniyor akşam saat 10 da mamasını içti ve sabah 7 ye kadar uyanmadı ben yapıp içirdim, bu kadar uzun uyuması normal midir nasıl hareket etmem gerekir hep uyanmasını beklemeli miyim 9 10 saat uyuduğunda yoksa ben mamasını vermeli miyim uykuda
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Kasım 2025 04:46
Kilo alımı iyiyse ve herhangi bir sağlık sorunu yoksa şükür edin maşallah güzel uyuyor. Bebeğim o aylarda 6-7 saate yakın uyurdu şimdi 6 aylık 2,5 -3 saatte bir uyanıyor.
N

Neslihan Ö.

5 Kasım 2025 04:48
Normal de 6 saate kadar uyur eşim emziğini takmış normal de atar ağzından uyanır açlıktan ama bu sefer bende uyumuşum bi kalktım sabah 7 ateşine baktım normal sanırım telaş yapacağım bir durum yok, teşekkür ederim
H

Hülya A. ..

5 Kasım 2025 05:42
Eğer kilo alımında sorun yoksa uyandirmayin. Gece beslemesi yapmayin. Bizim 35 günlük olduğunda doktoumuz gece kendi ne zman uyanirsa o zman beslememizi soyledi. Şu an 6 buçuk aylık akşam 19.00 20.00 civarı mama yer sonra sabah 7 7.30 arası uyanıp tekrar yer. Kilo alımı çok üstte ayına göre uzun boylu ve iri bir bebek bu yüzden biz kendine bırakıyoruz gece beslenmesini.
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

5 Kasım 2025 07:18
Neslihan hanım benim kızım suan 4 aylık 2,3 hafta önce aynı sizin gibi 10,11 saat uyuyordu doktor sorun yok kendi uyanıp meme istemediği sürece uyandırma dedi suan 4 aylık olduk o uykulardan eser yok gece 2,3 kez uyanıyor tadını çıkarın🌸
M

Merve Z.

6 Kasım 2025 14:08
Tadını çıkarın 🙂 bizde öyleydik. 9.30 da uyur 6 gibi uyanır emer, uyur 10 da falan uyandırdı. Şimdi 4 buçuk aylık olduk ve 2-3 defa uyanıyor.
N

Neslihan Ö.

6 Kasım 2025 14:10
Bunu yazmamın üzerinden sadece bir gün geçti ve gündüz iki 2,5 saat uyuyan bebeğim 1 saat yarım saat uyuyup uyanıyor keşke sormasaydım sanırım kendi çocuğumu nazar ettim 😂  deneyimli bütün anneler cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir