İlk Tadım

91 görüntüleme
N

Nurhan A.

24 Eylül 2025 11:09
Bebeğime ilk tadımda kabak verdim ama inanılmaz ağlıyor yememek için ağzını kapatıyor normal mi
G

Güzel �.

24 Eylül 2025 11:57
Çok normal öncelikle bebeğiniz sizi yemek yerken gözlemlesin mama sandalyesinde oturup masayı görsün çocuklar taklitle öğreniyor. Bebeğim eskiden kaşığa tepki vermezdi şimdi görünce ağzıni açıyor. 1 ay oldu ek gıdaya başlayalı. Her tadıma iştahla başlamıyor küçük küçük tadım yapsa da yeterli oluyor bizim için. Zamanla alışacak size tavsiyem yanında birşeyler yiyip çiğneme hareketini bebeğinizin görmesini sağlamanız
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

24 Eylül 2025 12:30
@Fatma Atagün bu konuda sizi daha doğru yönlendirebilir ☺️🙏🏼
N

Nurhan A.

24 Eylül 2025 17:17
Çok teşekkür ederim @Güzel @Nazlı Güleç Baca
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

24 Eylül 2025 20:20
Merhaba; Nurhan Hanım onların da damak zevki var, tadını beğenmemiş olabilir 😊Tok ve yorgun olduğu bir zamanda tadım yaptırmış olabilirsiniz. Eğer yedikten sonra ağlama, huzursuzluk varsa sindirimle ilgili hazımsızlık, gaz gibi bir problem olabilir. Bir süre ara verebilirsiniz 🌺
N

Nurhan A.

25 Eylül 2025 07:12
Yedikten sonra yok @Fatma Atagün zaten o kadar yemedi ki etkisi olmamıştır:) yerken ağlıyor.dün 2. Gündü bugün de verip yemeğe karşı kötü etkilensin istemiyorum ama doktor 3 gün kuralı yapalım demişti bugün başka bir gıdaya geçsem nasıl olur 2 gün denemek yeter mi
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

25 Eylül 2025 08:11
Nurhan Hanım o zaman endişelenmeyin, tadını sevmemiş olabilir. Tadım dediğimiz şey çok çok az miktar zaten. Umarım yeni besinlerinizin tadını sever. Ek gıda ile arasını düzeltmesi adına tatlı patates, havuç gibi daha tatlı sebzeler olan besinlerle devam  edebilirsiniz
N

Nurhan A.

25 Eylül 2025 13:43
Çok teşekkürler desteğiniz için 🙏🏻 @Fatma Atagün

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir