İlişkiler
171 görüntüleme
S
Sahra Y.
28 Eylül 2025 15:02
Merhaba anneler. Bebegim dogali nerdeyse bir sene olacak, emiyor hala. Ben esimle iliskimizin hala eskisi gibi olamamasina cok icerliyorum. Kimsemiz yok. Var da yok. Bebege ikimiz bakiyoruz. Ben isi biraktim, o da elinden geldigi kadar hem calisip hem evden ayri kalmamaya calisiyor. Ama ben ustesinden gelemedigim bir gucenme, kizginlik, kirginlik ve anlayissizlik yasiyorum ona karsi. Cok severek evlendim. Iyi ki o dedim hep. Iyi bir baba, elinden geldigi kadar iyi de bir es. Ama bazi seyler bana cok batiyor, sakinlesemiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Korkuyorum duzelmeyecek iliskimiz diye. Ilerleyen donemde duzelir mi, sizler de yasadiniz mi bu tarz sikintilar?
N
Neriman B.
28 Eylül 2025 15:11
Aynı duygulardan geçtim bende bebeğim 7 aylık ve son bir haftadır düzelmeye başladı duygularım ama kendime bakmak gibi şeylerle uğraşıp kafayı dağıtmaya başladım. Bende aşırı korkuyordum emdiği sürece dalgalanmalarımız normal ama ek gıdaya geçmek bile bi adım ilerletti hala gelgitlerim oluyor tabi ama 🤣❤
A
Anonim
28 Eylül 2025 15:32
Benim bebeğim henüz 13 günlük ama eşimle ilişkimiz 180 derece değişti resmen hayretler içindeyim biz böyle bir durum yaşamyız sanıyordum hep duyardım çevreden eskisi gibi olmuyorsunuz diye ama bizim başımıza geleceğini hiç ummazdım eşimle çok uyumlu bir ikiliydik çünkü sürekli sarılır sohbet ederdik gün içinde yorulduysak birbirimizde dinlenirdik ama şimdi eşim yerde ben yatakta yatıyorum gündüz desen bebeğin çişi kakası dışında sohbet konumuz kalmadı birbirimize en son doğumdan önce doğuma giderken sarılmıştık 13 gündür hiç sarılmadık bile. Yerde yatmasının sebebi ben sezaryen oldum hala dikiş ağrım var o yatakta dönerken vs bana temas edip canımı acıtmaktan çekindiği için yer yatağı yaptı kendine bebek bizim odamızda zaten başka odada da yatmak istemedi gece bebek ağlayınca falan kalkıp bakmak için o yüzden o yerde yatıyor ben yatakta
S
Sümeyye A.
28 Eylül 2025 15:36
Benimde bebeğim doğalı8 ay oldu. Ben emziremedim en başından beriona rağmen aynı şeyleri bende yaşadım. Bizde eşimle ikimiz bakıyoruz bebeğimize bunun daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ben eşimin bi aile bireyi yüzünden çok sıkıntı yaşadım lohusalığımı berbat geçirdim biraz da onu etkisiyle bu zamana kadar geçmek bilmeyen bir hırs bir kırgınlık kızgınlık vardı bende de ama kendi sağlığım için beklentiyi azaltmayı ve olayları görmezden gelmeye çalışıyoru son bir aydır daha iyiyim.
H
Hanife Ç.
28 Eylül 2025 15:55
Bebeğim 4 aylık bizde aynı durumu yaşıyoruz kocama çok aşığım ancak ufacık bi hareketiyle öyle bi sinirleniyorum ki sanki eşim değil düşmanım gibi hormonal sanırım tez zamandageçmesini bekliyorum
S
Sahra Y.
28 Eylül 2025 17:50
Bilmiyorum bu isin boyle olmamasi gerektigini dusunuyorum. Evet eskisinden daha cok guluyoruz, daha mutluyuz evde genel olarak ama sanki kocam degil de eski bi tanidigim gibi hissediyorum. Insanlar nasil hemen sonrasinda kisa sure icinde ikinci cocugu yapabiliyor anlamiyorum. Ben bazen evde olmasini dahi istemiyorum, bazen de evde olsun ama benden uzak olsun istiyorum. Eminim o da boyle hissediyor cunku bu duygularin karsilikli olduguna inanirim ben. Yaninda mutlu oldugu, sevdigi kadin oldugumu dusunmuyorum artik. Jestler yapiyor, cicek aliyor, hediye aliyor ama sanki o da eskisi gibi hissetmiyor bana karsi gibi hissediyorum ne kadar o yanildigimi soylese de. Bu sureci bitirmis bi bacimiz bizi aydinlatsa 🤣 dese ki tunelin ucunda isik var, kocani eskisi gibi seviyorsun, elin adami gibi hissetmiyosun dese 😅