İleri Prematüre Babımdamama
165 görüntüleme
S
Sifa D.
1 Ekim 2025 11:58
Merhaba, 25 haftalık doğan kronolojik 1 yaşında düzeltilmiş 8 ay 3 haftalık kız bebeğim var. Genel olarak her şeyi ayıyla uyumlu birilerliyor çok şükür 🙏🏻 ancak hala babıldama başlamadı ve endişelenmeli miyim bilmiyorum. Sevgili prematüre anneleri özellikle de ileri prematüre bebeğiniz var ise babıldama ve ilk kelimeleti ne zaman başladı acaba?
Tüm evlatlar içinde de benimki sağlıkla, afiyetle büyüsünler 🙏🏻
Tüm evlatlar içinde de benimki sağlıkla, afiyetle büyüsünler 🙏🏻
R
Rüm ..
1 Ekim 2025 13:51
Ben çok bilmiyorum ama 8 aylık olduğu için düzeltilmiş söylemesi gerekiyor diye düşünüyorum isterseniz bi doktorunuzla görüşün
S
Sifa D.
1 Ekim 2025 13:55
Merhaba, Düzeltilmiş ayıyla takip ediliyor tabii. Doktorumuz şu an endişe etmeyin biraz bekleyelim ileri prematürelerde sapmalar olabilir diyor ancak başka annelerin deneyimlerini merak ettim.
S
Selma D. K. ..
1 Ekim 2025 20:00
Oğlum düzeltilmiş yaşa Göre 10 aylık babıldama var baba dada gibi 8 aylık iken başladı. Her bebeğin gelişimi kendine has. Bence endişelenmeyin
S
Sifa D.
1 Ekim 2025 21:13
@Selma Düzen Karanfil merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederi. Babıldama için normalde 9 ay üst sınır biz de o sınıra yaklaşıyoruz diye biraz tedirgin oldum ama inşallah sadece bireysel farklılıktır. Tüm evlatlar içinde de benimki her adımı sağlıkla afiyetle kolaylıkla güzellikle tamamlasın inş 🙏🏻