İleri Derece Böbrek Genişlemesi

98 görüntüleme
Çağla

Çağla

11 Eylül 2025 19:34
Bebeğim 4 aylık, hamileyken detaylı USG de bıraz sol böbrekte genişlik var ama erkek bebeklerın cogunda oluyor gecer dendi,bende ustunde durmadım ılk bebegımde de oyle olmus ve geçmişti,gecen hafta kalça USG si çekilirken sol böbrekte 25 mm genişlik farkedıldi,doktorumuz yoktu gösteremedım ama bur cocuk cerrahısıne randevu aldım arastırmalrıma göre ileri derece olarak gecıyor,bızı neler beklıyor zamanla veya tedavıyle düzelen bırseymi cok endıselenıyorum.başına gelen veya atlatan varmı
Çağla

Çağla

12 Eylül 2025 18:07
Kimse yokmu fikri olan
E

Elif B.

15 Eylül 2025 04:14
Bende aynı şekildeydi böbrek reflüsü tanısı aldı böbreklerini nefrolojide kontrol ettirin
B

Buket Ö.

15 Eylül 2025 07:18
Bizimde böbrek reflüsü dendi ama sondalı film ile derece belli olacak süreç nasıl bilen var mı zor bi işlem mi
Çağla

Çağla

15 Eylül 2025 17:46
Elif hanım sızın genişlik ne kadar dı ve reflünün tedavısı nasıl
E

Emine

15 Eylül 2025 17:57
Benim bebeğim 5.5 aylık detaylıda genişlik vardı doğumdan hemen sonra kontrol ettirmeye başladık sağ böbrekte genişleme var sürekli kontrol ediliyor sintigrafi çekildi up darlık teşhisi kondu ameliyat dendi kontrol edilerek büyümesi 20 lere çıkıp geri düşüyor bi düşüyor bi yükseliyor sizde sürekli kontrol ettirin nefrolojide kontrol ettiriyoruz ankaradaysanız başkent üni. Prof Dr sıdıka Esra baskın doktorumuz
Çağla

Çağla

15 Eylül 2025 19:47
Tesekkurler biz bursadayız.bu hafta randevumuz var sintigrafi isterler ona göre bakalım ne dıyecek doktor.bebişlerimşz sağlıkla buyusun inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir