İdrarda Enfeksiyon ve B12
66 görüntüleme
T
Tuğçe S.
14 Ekim 2025 17:12
Merhaba bebeğim kız 5.5 aylık doğum kilosu 3330 şu an 6500 gr. Bu ay doktor az kilo aldı diye kan ve idrar tahlili istedi kanda sadece b12 düşük çıktı ve iğne verdi idrarda enfeksiyon görünüyor karaciğer enzimide yüksek dedi. Tekrardan idrar kültürü istedi. Bu kadar erken tahlil vermek ne kadar doğru.kız bebeklerde idrar numunesi almak zaten çok zor yeterli miktarı bulmak için mecburen idrar bi süre beklemiş oluyor bu da sonuçları etkilemez mi
H
Hilal B. ..
14 Ekim 2025 17:28
İdrar tahlili için idrarı yarım saat içinde tahlile vermeniz gerek demişti bize hemşire. Beslenme sonrası yarımsaat sonra yapıyor genelde benim bebeğim. Beslenme sonrası çiş yapmasını beklemek iyi olabilir
T
Tuğçe S.
14 Ekim 2025 17:34
Bugün denedim ama 1 saat geçmesine rağmen yapmadı yarın eve gidip örnek alıp yarım saat içinde yetiştirmeye çalışırım teşekkür ederim
S
Sembo
14 Ekim 2025 18:27
Ben de sizi.gibi bir saatten fazla beklemiştim yapmamıştı eve gittik o idrar torblarından fazla fazla almıştım hastaneden çişini yapmış ama kaymış tekrar koydum dolu dolu yaptı hemen babasına verdim gidip teslim etti o şekilde oldu bizimde