İdrar Enfeksiyonu Hakkında

71 görüntüleme
Ş

Şeyma İ. ..

27 Ekim 2025 05:44
3 ay 26 günlük oğlumun idrarı gün içinde bi iki bezde kokulu oluyor. Yine gün içinde iki üç kere hafif de olsa kusuyor. Başka bulgu ve belirti yok enfeksiyon olabilir mi? En ufak bi şeyde doktora gitmek istemiyorum emin olamadım.
M

Merve Ç. ..

27 Ekim 2025 06:09
Bence mutlaka gitmelisin bizde iştahsızlıkve idrarında koku vardı gittiğimizde enfeksiyon çıktıbir hafta yattık hastanede
Ş

Şeyma İ. ..

27 Ekim 2025 06:11
Çok geçmiş olsun umarım şu an her şey yolundadır. 🙏 iştahımız iyi fakat son birkaç gündür koku beni düşündürmüştü. A
Çağla

Çağla

30 Ekim 2025 23:17
Gttınıxmı doktora acaba
Ş

Şeyma İ. ..

30 Ekim 2025 23:44
Evet gittik.şükür enfeksiyon olmadığını söyledi. Sadece koku yeterli değilmiş ne sıklıkla koku olduğunu takip edip söylemiştim. Mama + süt beslenen bebeklerde normal olduğunu söyledi. Reflğ başlangıcı tanısı aldık kusmaya bağlı
Çağla

Çağla

31 Ekim 2025 18:34
Benımdr bebegım altı aylık mama + meme besleniyor özelliklegece yaptıgı çiş kokuyor biraz .bızde bobrek sorunu oldugu için iye olmaması gerekiyor ama,bu sekılde götürüpte cocugu sureklı kurcalatmakta ıstemıyorum ateş vs yok çişli bezı normal.
Ş

Şeyma İ. ..

31 Ekim 2025 18:36
İçiniz rahat etmiyorsa doktora görünün derim. Bizim idrar dışında kusma sık hıçkırık şikayetimiz de vardı. Doktorumuz çok iyi idrar kısmının mama kaynaklı olduğunu asıl şikayetlerimizin kaynağının da reflü başlangıcı olduğu söyledi çok geçmiş olsun umarım çözüme ulaşır 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir