Huzursuzluk

101 görüntüleme
M

Mevlüde Ş. ..

28 Eylül 2025 14:33
Merhaba arkadaşlar bebeğim 19 günlük ve şuan da uyuma problemi yaşıyoruz gece de gündüz de mama ve anne sütü veriyorum normalde max 3 saate kadar uyuyan bebeğim şuan da en fazla yarım saat 40 dk uyuyor uykuya dalmakta zorlanıyor bazen ayaklarını karnına doğru çekerek ağlıyor sürekli uyanıyor emiyor uykuya dalıyor tekrar uyanıyor
B

Büşra T.

28 Eylül 2025 14:37
Gaz problemı olabılır senın sütünden gecıyodur yedıklerıne dıkkat et
B

Büşra T.

28 Eylül 2025 14:38
Egzersızler var gaz cıkarmak için onları dene
M

Mevlüde Ş. ..

28 Eylül 2025 14:43
Hepsini denedim nurse harveys veriyoruz ama düzenli olarak değil
H

Hanise N.

28 Eylül 2025 15:01
Kakası nasıl rahat yapıyor mu
M

Mevlüde Ş. ..

28 Eylül 2025 15:04
Mama yerken veya emerken yapıyor ama genelde biraz egzersiz masaj o tarz şeyler yapıyoruz bazen de çok emiyor ağlıyor ben sütüm yetmediğini düşünüyorum mama veriyorum bu sefer kusuyor peynir kesiği gibi inanın çözmeye çalışıyorum uykusuzluk çok zorluyor 🥹
E

Ece Ö.

28 Eylül 2025 15:18
Mamanın sindirimi daha zor oluyormuş ondan da gazı çok oluyordur bence bi doktorunuza sorun kilo alımı iyi ise yeterli bez değişimi varsa boşuma mama vermeyin anne sütünün sindirimi daha kolaymış bizim de gaz sancısıları çoktu zinco’nun gaz damlasını kullanıyoruz iyi geldi
M

Mevlüde Ş. ..

28 Eylül 2025 15:20
Bazen meme emerken çok ağlıyor gözünden yaş gelecek kadar bende doymadığını düşünüp 30 cc veriyorum anında yiyor ocean laktaz kullan dedi doktor her beslenme öncesi zinco da kullanabilirsin dedi bir samp simplex dedi nurse harveys verince aşırı ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir