Huzursuz Bebeğim🥺

153 görüntüleme
Ü

Ümran ..

8 Ekim 2025 20:29
Bugün çok yorucuydu bizim için.43 günlük bebeğim var ve sabah 11den bu yana şimdi uyuyabildi sonunda.gün boyu sadece 2 defa 15-20 dk uyku uyudu. sürekli emmek istedi ıkınıp duruyordu ıgöğsümden ayırınca ağlayıp krize girer gibi oldu.gazı mı var reflüsümü var veya başka bir ağrısı mı oluyor bilmiyorum ama aç değil ondan eminim .aynı durumu yaşayan var mı🥺
Nazlı T.

Nazlı T.

8 Ekim 2025 20:57
Benimde bebişim öyleydi şuan 6 aylık olduk Senın yaşadığını yaşadım gündüz uykusu sadece memedeykem oluyordu sürekli ıkınırdı korkudan tek dışarı çıkmaya korkardım ağlama krizleri olur diye bu dönemde gaz sıkıntısı oluyor ve gaz damlası Osman beyde bende Hıc önermiyorum 6 gaz damlası kullanılmış tecrübem ile gaz damlası bıraktığım gün çocuğum sakınledi neyse ki reflusu olan bebek asırı kusar kusma yoksa sadece sorunun gazdır sende gazı tetikleyecek şeyi ortadan kaldırmalısın
E

Esra K.

8 Ekim 2025 21:10
Benim bebeğimde de o dönemlerde aynı şeyi yaşamıştık hatta baya zor dönemlerdi gaz için öğlen biagia adında probiyotik kullandım gazına da iyi geliyordu bi akşam artık ağlamaktan helak olduğu için kuzenimin tavsiyesi ile sab simplex adında bir gaz damlası aldım sonra inanılmaz rahatladık yarım saate etkisini gösteriyor kuzenimde çok memnun kalmış ondan önce ben de gaz damlası kullanmak istemiyordum ama aşırı rahatladık
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

8 Ekim 2025 21:37
Sorununuzun temeli gaz. Gaz damlaları vartavsiye edenler olacaktır fakat bağırsak tembelliği nedeniyle kullanmamak en doğrusu kiraz çekirdeği ısıtıp kullanabilirsiniz masajlar ve bacak hareketleri de rahatlatacaktır. Bol bol gaz çıkartması için uğraşmanız gereken bir dönemdesiniz 💕💕💕
Ü

Ümran ..

9 Ekim 2025 01:16
Hepinize teşekkür ederim Doktorumuz laktaz enzimi kullandırtıyor şuan kesmeli miyim yani damlayı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 08:37
Hekimin başladığı enzimi kullanmaya devam edebilirsiniz
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

9 Ekim 2025 08:37
Uzun vadede kullanmak işe yaramayacaktır söylediğim şey tam olarak bu :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir