Holle Mama Kullananlar
123 görüntüleme
F
F U.
28 Ağustos 2025 18:37
Merhaba,
Çocuğumuz çok gazlı olduğu için doktorumuz golden goat deneyebilirsiniz demişti. Araştırma yaparken Holle marka keçi sütlü mamayı gördüm. Araştırdığımda pek yorum bulamadım. Aranızda kullanan var mı? Golden goat ile arasındaki fiyat farkı organik sertifikalı olduğu için mi? O kadar farka değiyor mu merak ettim. Yorumlarınızı rica ederim
Çocuğumuz çok gazlı olduğu için doktorumuz golden goat deneyebilirsiniz demişti. Araştırma yaparken Holle marka keçi sütlü mamayı gördüm. Araştırdığımda pek yorum bulamadım. Aranızda kullanan var mı? Golden goat ile arasındaki fiyat farkı organik sertifikalı olduğu için mi? O kadar farka değiyor mu merak ettim. Yorumlarınızı rica ederim
Ç
Çağla y.
28 Ağustos 2025 19:46
Biz golden goat kullandık ama doktor içerik açısından aşağı yukarı hepsinin aynı olduğunu söyledi fiyat farkı çok ise bence değmez sonuçta hepsi paketli ürün
F
F U.
28 Ağustos 2025 21:32
Golden goat 500-600 tl aralığında iken Holle organik keçi sütü 900-1000 tl aralığında
V
Vahide N. A.
28 Ağustos 2025 21:37
Benim bebeğim doğduktan bir hafta sonra mamaya başlamak zorunda kaldı aşırı kolik olduğu için meme de durmadı şuan 3. Ayımıza girmek üzereyiz en baştan beri hipp organik combıotıc kullandım hala da kullanıyorum çok temiz içerikli bir ürün fiyatıda e bebekte en uygun dilerseniz birde onu araştırabilirsiniz keçi veya inek sütünün çokta farkı yok eğer alerjiniz yoksa illaki keçi sütü olsun diye düşünmeyin içerik açısından bence tamamen fiyat yükselten bişey mama mamadır anne sütünün yerini tutması zor
İ
İpek
29 Ağustos 2025 16:05
Ben ikisini de kullandim holle cok gaz yapti kizimda, golden goattan devam ediyorum
D
Duygu E.
30 Ağustos 2025 12:29
Diğer markayı da hiç kullanmadık ama golden goat çok kabızlık yaptı bizde HİPP combiotic geçtik ne gaz yaptı ne kabızlık çok memnun kaldık