Hocam Uyku Düzeni.
184 görüntüleme
G
Gükten K.
8 Ekim 2025 16:06
Hocam bebeğim 13 aylık, günde 1,5/2 saat arasında tek uyku yapıyor. Akşam 20.30/21.00 gibi yatıyoruz ancak en az 6 defa geceleri uyanıyoruz. 2 alt azı dişi, iki üst köpek +üst 1 azı dişi ile beraber 5 dişimiz geliyor. Dün gece 20 dk bir abartısız 10 kere rahat kalmışımdır. Şu süreci dişten diyorum ancak normal süreçlerde dahi süt içmek için zaten çok kalkan bir bebek. Sütten gece kesmelimiyim? Psikolojik olarak çok yoruldum. Doktorumuz istediği kadar kalksın süte diyor ancak 6 un altına zaten hiç düşmedik. Çok değil mi? Ne yapmalıyım?
R
Rabia K.
8 Ekim 2025 20:54
Benim bebeğim 14 aylık bizim doktorumuz gece beslenmesini kesmemizi söyledi diş sağlığı için onun yerine su veriyorum, dişlerden dolayı bu kadar kalkıyor şuan aynı şeyi bizde yaşıyoruz, tetagil veriyorum yatmadan daha iyi geliyor bence sütten keserseniz gece kalkmaları emin olun zamanla azalır.
G
Gükten K.
9 Ekim 2025 08:19
Rabia hanım tetagil nedir? Suyu deniyorum ancak inmiyor kesinlikle. Gündüz beslenmesine devam ediyor musunuz peki? Cevap verirseniz çok sevinirim
F
Filiz C.
10 Ekim 2025 20:44
Benim kızım da 12 aylık. Bizde aynı durumdayız şuan.gece 9 civarı yatıyor. Tetagil kullanmamıza rağmen geceleri min 6-8 kez kalkıyoruz. Gece beslenmesi devam..Şu an iki alt iki üst 4 dişi var. Artık bilmiyorum bu kalkmalar dişten mi emmek için mi...