Hissettiği Her İnsan Derisini Emmek İstiyor
94 görüntüleme
S
Sema E.
18 Eylül 2025 18:14
Bebeğim dört aylık ne kadar emerse emsin emme refleksi geçmiyor kimin kucagina giderse hissettiği deriyi emmeye çalışıyor boyun kulak yüz el farketmiyor.Kendi yumruklarını da emiyor fakat onu normal karşılıyorum tanımaya çalışma diş kaşıntisidir diyorum.Her alan aç bu doymamis diye geri getiriyor sizde durumlar nedir neden böyle yapıyor bu arada bebeğimin kilosu gayet iyi
N
Nilay İ. O.
18 Eylül 2025 18:25
6 aylık oğlum bizde de aynı durum var özellikle yüzleri emiyor sinir oluyorum diş kaşımak içindir diye düşünüyorum

Ayça K. A.
Hemşire
18 Eylül 2025 18:25
Dişleri kaşındığı için yapıyor Osman hocanın diş kürünü yapabilirsiniz YouTube da mevcut

Didem T.
Uyku Danışmanı
18 Eylül 2025 19:00
Merhaba 🌸
4 aylık bebeklerde ağız yoluyla keşif çok yoğun olur. Elleri, yüzü ya da çevresindeki nesneleri emmesi tamamen normal bir gelişim sürecidir. Bu dönem, onların dünyayı tanıma yollarından biridir. Kilosu da iyi gidiyorsa endişe etmenize gerek yok 💕
Bebeklerin gelişim dönemleriyle ilgili daha fazla bilgi ve pratik öneri için sayfamı takip edebilirsiniz 🌿
📍 @samsuncocukgelisimiveuyku
4 aylık bebeklerde ağız yoluyla keşif çok yoğun olur. Elleri, yüzü ya da çevresindeki nesneleri emmesi tamamen normal bir gelişim sürecidir. Bu dönem, onların dünyayı tanıma yollarından biridir. Kilosu da iyi gidiyorsa endişe etmenize gerek yok 💕
Bebeklerin gelişim dönemleriyle ilgili daha fazla bilgi ve pratik öneri için sayfamı takip edebilirsiniz 🌿
📍 @samsuncocukgelisimiveuyku