Hırıltılı Solunum
176 görüntüleme
A
Alev S. E.
15 Ekim 2025 22:27
Merhaba bebeğim 7 aylık aniden hapşırma sümük ve hırıltılı solunum başladı biraz öksürükte var zaditen damla verdim calpol verirsem bi sorun olur mu acaba bilen var mı
K
Kübra B.
15 Ekim 2025 22:32
Calpolü genelde ateş 38in üstüne çıktığında ya da çok huzursuz olduğunda verin diyor doktorumuz bize. Ben hep burnunu yıkadım 1 haftadır hırıltısı artık kalmadı ateşi de olmadı
A
Alev S. E.
15 Ekim 2025 22:37
Burnunu da yıkadım ama çok ağladı. Calpol verme nedenim belki boğaz ağrısı vardır diye çok huzursuz olursa vereyim dedim ama acaba zaditen ile etkileşim gibi bir durum olur mu bilemedim
K
Kübra B.
15 Ekim 2025 22:47
Evet çok ağlıyor bizde de sonra alıştı 1 hafta boyunca her gün 3 kere yaptım ben ilacı hep son çare olarak görüyorum. Siz yine de öksürüğü çoksa ve huzursuzsa bi doktora danışın burada ne desek yanlış olur inşallah çabucak atlatır

Ayça K. A.
Hemşire
15 Ekim 2025 22:59
%9 izotoniği nebulizatörünüz varsa içerisine koyarak biraz tutun. Sonrasında sırtına aşağıdan yukarı pat pat vurun ki balgamı rahatlasın. Zaditen genelde alerjik öksürüklere kullanıyoruz pek bir yararı olmayacak yarın hekiminize gidin ki boğaz enfeksiyonu varsa gerekliyse antibiyotik başlayın. Calpol boğaz Ağrısı geçirmez boşuna içirmiş olmayın geçmiş olsjun burun yıkamayı da her tıkandığında yapın ağlasa da . Ki mevcut bir enfeksiyon varsa ciğerlere inmesin