Hırıltılı Ses

92 görüntüleme
E

Emel Y.

2 Kasım 2025 12:56
Üç aylık oğlumu sabah 11.00 llokal anestezi ile sünnet ettik
Saat 18.0 gibi tıkalı burun sebebiyle sterimarla temizlemek istedim çocuğu anlık çeviremediğim için bir burun deliğinde herhangi bir suyu geri gelmedi genzine gitti
Yarım saat sonra altını değiştirmek istediğimde çocuğu uzandirdım
 ağlarken hırıltılı ses çıkardı sanki boğazına bir şey takılmış da nefesi kesilmiş gibi ama herhangi bir morarma emmede libir zorlanma uykuya direnme herhangi bir şey yok sadece ağlarken hırıltı çıkıyor. Doktora gittiğimizde genel muayenesinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi kan testi verdik kan testinde de gribal enfeksiyon olabileceğini söyledi sınır daymış bebeğim grip mi oluyor yoksa gendeki rahatsızlık sebebiyle bu halde bu kendiliğinden ortadan kalkar mı ne yapmam gerekiyor
E

Elif Ü. ..

2 Kasım 2025 16:08
Merhaba bizde aynı durumdayız 20 gün önce sünnet ettk ameliyathaneler soğuk üşütt, hırıltı ile başladı şimdi öksürüyor serum fizyolojik ile burnunu açıyorum bide buhar yapıyorum çok fazla seçeneğimiz yok. Keşke kan testi yaptırmasaydınz çok canları yanıyor.
E

Emel Y.

2 Kasım 2025 16:13
Ne zaman geçer bu durum:( 20 gün mü oldu sizinn klinikte oldul çok soğuk değildi ama giy çıkar üşütmüş olabiliriz buharı nasıl yapıyorsınız ben sadece oda nemlendirme kullanıyorum
E

Elif Ü. ..

2 Kasım 2025 16:50
Buhar makinasına serum fizyoloji koyuyorum 4saate bi yapıyorum, Ateş takibi yapın sünnet ettiğimepişman oldum Kaş yapıyım derken göz çıkartım:( kaç gündür hırıltısı var
E

Emel Y.

3 Kasım 2025 01:24
Geçmiş olsun:(
E

Emel Y.

3 Kasım 2025 01:38
Peki sünnettin kaçıncı günü ateş olducumartrdi akişm
başladı ynugün 3. Günündeyiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir