Hırıltılı Öksürük Balgamlı 1 Aydır Devam Edıyor

57 görüntüleme
S

Senem Ş.

22 Ekim 2025 13:16
7.5 aylık kızımın 1aydır devam eden bir öksurugumuz var nebulizator kullanıyoruz sık sık burnunu temızlıyorum ortamı olduğu kadr nemlı tutuyorum ama geçmiyor ve öksürük aşırı derece arttı balgamı ne yaparsam yapayım atmıyor bol sıvı olabıldınce tükettırmeye çalışıyorum oda ıctıgı kadr son günlerde öksürük artınca iştah da azaldı artık ne yapıcam bılmıyorum her doktor ayrı ilaç verıp duruyor düzelme hiç yok
İ

İ. S.

22 Ekim 2025 13:49
Önce serumla burna verip burnunu temizleyin sonra .Çoçuğunuza serum fizyolojikle yarım şırınga çekip buhar vermeyi deneyin ve buharı verdikten sonra dizinize yüz üstü yatırıp başı biraz aşağıda kalacak şekilde sırtının tam ortasına avuç içinizle en az 3-5 dk belli bir ritimde yavaşça ve durmadan vurun genelde kuşma ile de olsa balgamı atıyor . Bir deneyin en azından . Benim çocukta hafif vardı 2 aylıkken her gün sabah akşam yaptım bunu hee gün çıkarmasa da arada balgamı attı . Biraz geç iyileşiyor bizler gibi kolay atlatamıyorlar malum. Sabırlı olun ve burnunu da en az 4-5 kez temizleyin nazikçe.Benim bebeğim küçük olduğu için ben yarım şırınga çekip kullandım ama siz bir şırınga tam da kullanabilirsiniz.
S

Senem Ş.

22 Ekim 2025 13:55
Bıde böyle denıyım teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir