Hırıltılı Nefes Alimi

111 görüntüleme
M

Melike A.

17 Eylül 2025 22:20
Oglum 7 aylik bir kac gundur oksurugu vardi bugun hapsirma ve hırıltılı nefes almaya basladi oda nemlendiricisini kullaniyorum ates kontrolu yaptigimda 36larda seyretti ama gözleri halsizlesti ne yapmam gerekiyo hastaneye gitmelimiyim bilemedim cok huzursuzlastı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Eylül 2025 22:43
Burun tıkalı ve o yüzden hırıltılı solunum yapıyor olabilir. Burun yıkamayı deneyin. Eğer beslenmesi azalır ya da ateş yükselirse doktora kesinlikle gidin fakat öncelikle burnu temizleyin her hırıltı akciğerden gelmiyor burundan olabilir.
M

Melike A.

17 Eylül 2025 22:47
Burnunu serum fizyoloji ile temizledim ancak devam ediyo hirilti uykusunda surekli oksuruyo
Elif O. .

Elif O. ..

17 Eylül 2025 22:51
Geçmiş olsun serum fizyolojik ile yıkadığınız halde devam ediyor ve geçmeyen öksürük varsa hastaneye gitmeniz iyi olur
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Eylül 2025 22:53
Aspiratörle çektiniz ve burnunun tamamen açık olduğundan emin misiniz ?
M

Melike A.

17 Eylül 2025 22:56
Evef aspiratotle cektim genel olarak ben 2 burnuna serumdan verip akmaaini sagliyorum sonrasindacekiyorum en son kuru kalmamasi icin burnu bir burnundan tekrar az bisey verip sadece peceteyele siliyorum dudak ustunu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Eylül 2025 22:58
Eğer yeme miktarında azalma varsa yarın bir hekime göstermeniz oldukça faydalı olacaktır. Evinizde nebulizatör varsa %9 izotonik verebilirsiniz nefes almasını kolaylaştıracaktır bu süre içerisinde.
M

Melike A.

17 Eylül 2025 23:00
Tesekkur ederim yardiminiz icin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir