Hırıltı
196 görüntüleme

Özge D.
27 Ekim 2025 18:02
Bebeğim 8 buçuk aylık burun akıntısı var temizliyoruz nebulizatör ile hava veriyoruz ancak bir hırıltı varki çok rahatsız ediyor ne yapabilirim desteklerinizi rica ederim anneler
G
Gül
27 Ekim 2025 18:34
Bence serum fizyolojik ile yikamaya devam edin iyi gelir diye düşünüyorum bizimki de oyle oluyordu en iyi çözüm bu. Geçmiş olsun...

Özge D.
27 Ekim 2025 18:45
Çok teşekkür ederim
G
Gamze
29 Ekim 2025 17:16
Bizde de aynısı var serum fizyolojikle temizliyorum burnunu, nebülizatöre koyup onu da tutuyorum ama yok yani o hırıltısı geçmiyor özellikle gece, havalar soğudu ev sıcak doğal gaz yanık oluyo ondan mı yapıyor anlamadım çocuk hiç güzel nefes alamıyor gibi ya nasıl geçecek bilemedim

Özge D.
29 Ekim 2025 17:51
Peteğe takmak için suluk aldım suya bir de mentol damlatıyorum küreyede aynısını yapıp odayı nemlendiriyorum yatmadan ama o hırıltı bir türlü geçmiyor ben de anlayamadım dediğiniz gibi özellikle gece
D
Duru K. ..
29 Ekim 2025 22:06
Merhabalar benim bebeğimde 16 aylık ve uzun süreli hırıltı problemi var doktor bugün Deksamet ilaç verdi bununla alakalı bilgisi olan varmı
E
Ezgi Z. ..
3 Kasım 2025 19:16
Aynı şeyi biz de yaşıyoruz. Dediğiniz gibi sıcak soğukdengesizliği galiba. Biz de bugun başını hafifyere eğdik burnuna serum fizyolojiksıktım biraz güçlü, sırtına vurdukakıntı çıktı yine günde3_4 kere deneyeceğiz. 9 aylığız

Özge D.
6 Kasım 2025 20:23
@Ezgi Zora bebeğimin gluten alerjisi olabileceğini düşünüyorum internette araştırdığıma göre solunumu etkileyip hırıltı yapabiliyormuş birkaç gün gluteni kesip daha hafif besleyeceğim umarım düzene girer
A
Ayşe Ç.
6 Kasım 2025 20:53
Benım bebegımde 1 yaş oyle olmustu 5 gun burnunı yıkadım hava verdım dogal yontemler denedım gecmedı en sonunda doktora goturdum bronşiolit baslangıcı verdı ıkıgün üst üste igne vurdurdum bemce bı hekıme danışın derim

Özge D.
7 Kasım 2025 06:31
Birkaç gün böyle takip edeceğim eğer geçmezse doktoruna götüreceğim ancak hırıltı harici bir gaz sorunu bir hazımsızlıkta var ondan gluten alerjisinden şüphelendim