Hırıltı

99 görüntüleme
S

Semanur A.

27 Ağustos 2025 19:07
Bebeğim 3 buçuk aylık gün içerisinde ve uyurken arar ara uzun süreli hırıltıları oluyor burun yıkama da yapıyorum ona rağmen devam ediyor bu durum beni endişelendiriyo açıkçası doktora götürmeli miyim
F

Fatmanur Ş.

27 Ağustos 2025 19:24
Benim bebeğimde 6. Ayını bitirmek üzere ve özellikle sabahları hep hırıltılı kaç aydır 3. Ay gibi gitmiştim bu şikayetten dolayı doktor bir aey yok dedi ama böyle sanki boğazında balgam var gibi ses geliyor ara ara bende endişeleniyorum bu durumdan tekrardan götüreceğim doktora
B

Betül E.

27 Ağustos 2025 19:37
Doktor bize eğer emebiliyorsa sıkıntı yok demişti hırıltı için
Z

Zeynep N. A.

27 Ağustos 2025 19:38
Burun temizlemenize rağmen geliyorsa burun Etleri şiştiği içindir. Yine de tabi ki doktora götürün ama yaklaşık bir ay sonra tamamen geçecektir. Birde odanın nem oranını kontrol edin %40ın altında olmamalı.
N

Nurşen Ş. ..

27 Ağustos 2025 19:39
Bende götürdüm 3. Ayında doktor bsey yok dedi.Fizyolojik serum kullan dedi.
Sonra Osman hocamızın bi videosunu izledim storylerde şırınga ile burun deliklerine sıkıp yüz üstü sırtına yavaş yavaş vurdukça genzinden baya bi videodaki gibi mukus çıktı bebeğim raahtladı hırıltı geçti
E

Elif D.

28 Ağustos 2025 11:17
Benimkisi beş aylık bizdede oluyor malesef doktor sorun yok dedi ama neden oluyor almadım burun delikleri etli demişti ondanmi acaba
Ümran A.

Ümran A.

28 Ağustos 2025 11:44
Benim kızım da 3.5 aylık son iki haftadır hırıltısı var geçen hafta doktora götürdüm. Olabilir 9 aya kadar cigerlerinde bir şey gözükmüyor dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir