Hipp Mama 1
157 görüntüleme
S
Sevda
27 Ekim 2025 12:00
Arkadaşlar aranızda kullanıp memnun kalan var mı bende bebeğime alıcam bebelack iyi gelmedi ya da başka mama önerisi olan var mı
D
Damla B.
27 Ekim 2025 12:02
Ben ve çevrem hep hipp kullandık memnun kaldık ama her mama her bebeğe olmuyor maalesef denemek gerekli
K
Kübi Y.
27 Ekim 2025 12:15
Sevda hanım bende bebeğime verdim 2kez hepsini de içti ama fışkırarak kustu denemek lazım yani benim bebeğime iyi gelmedi
S
Sevda
27 Ekim 2025 12:17
Gerçektn zor bi süreç bu dönemler ya her bebeğe etkisi farklı demek ki
G
Gamze G.
27 Ekim 2025 12:19
Benim bebeğim 2 aylık doğduğu zaman hastane ilk hip vermişler biz de öyle devam ettik ilk zamanlar iyiydi ama dozunu artırdıkça gaz yapmaya başladı
G
Gülbahar A.
27 Ekim 2025 12:19
Sevda hanım bende hipp keçi sütlü mamadan kullanıyorum, gayette memnunuz, ama evet denemek gerekiyor
B
Birsen Y. ..
27 Ekim 2025 12:29
Hipp organic combiotic kullanıyorum memnunum

Şengül T. C. ..
27 Ekim 2025 12:34
İlk oğlumda da ikizlerimde de hipp kullandım kullanıyorumçok memnunumne gaz ne kabızlık sorunu oldu ama şöyle bişey var her mama her bebeğe iyi gelmez

Sıla Y.
27 Ekim 2025 17:37
Doğduğundan beri oğlum hipp organic combiotic kullanıyoruz iyi ki almışım biz çokmemnunuz hem kilo alımı iyi hem de gaz yapmadı
G
Gülnaz K. V.
27 Ekim 2025 17:53
Ben kullanıyorum çok memnunum. Diğer mamaları hiç denemedim bile. Hastanede ilk bu mamayı verdiker bende vermem gerektiği zaman o markayı aldım. Kardeşimde aptamil kullanıyor cocuk sürekli kusuyor tabi sadece mamadan kaynaklı değil kusma ama ben hipp organic diye kullanıyorum
G
Gülnaz K. V.
27 Ekim 2025 17:54
Gaz yapmıyor bebek rahat en azından

Yasemin S.
28 Ekim 2025 20:37
Biz 5 günlükten itibaren hipp kullanmıştık ilk başta bir sorun görünmüyordu yalnız ben hep reflü şüphesi duyuyordum bir de oğlumun karnı sürekli şişti biz kilolu diye düşündük. En sonunda 2.ayda çocukta reflü tavan yaptı öksürük şikayeti arttı geceleri uykusuz kaldık mamayı ağız kenarlarından sızıntı şeklinde çıkartmaya başladı. Doktor tavsiyesi ile aptamil prosyneoya geçtik. Ne gaz şikayeti kaldı ne de şişkinlik. Doyuruculuğu hipp 1e göre düşük ama en azından reflü sıkıntımız azaldı tuvaleti düzene girdi diyebilirim.