Hipertiroidi

69 görüntüleme
N

Nurgül P. ..

14 Temmuz 2025 05:47
Hocam merhaba. Hamilelikte tiroid ilacı kullanmıştım . Doğumdan sonra da değerlerim yükselmiş doktor hipertiroidi dedi. Emzirmeyi bırakıp mamaya gecmemi istiyor. Thyromazol ve Propycil bu ilaclardan birini verecekmis . Emzirmeye devam edilebilir mi bu ilaçlarla
Ş

Şule E.

7 Ekim 2025 08:02
Merhaba Nurgül hanım. Aynı sorun bende de oldu ve malesef doktorum asla izin vermedi ilaçla birlikte emzirmeye. Ya emzirmeyi bırakıcaksın ya da bekleyeceksin dedi. Hamilelik sonrası hipertiroidi gelişebiliyor ve sonra geçiyor dedi. Ben beklemeyi seçtim ve gerçekten de tiroidim geçti 2 ay çok zorlandım ama sabrettim. Acil şifalar dilerim 🌸
G

Gizem K.

9 Ekim 2025 14:15
Bende hamile iken hipotroidi vardı levotiron kullandım . Doğumdan sonra sütüm az olduğu için troidin sebep olabileceğini söylediler ve doktora gittim değerlerim normal fakat nodüllerim olduğunu söyledi.
Ne yapsam sütümü artıramıyorum. Artık neden olarak tiroidi düşünüyorum. Sizlerin sütleri nasıldı acaba kimisi alakası yok diyor kimisi etkiler diyor.
Fakat Levitiron emzirme döneminde kullanılabilir denmişti bana

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir