Hiperlaktasyon- Meme Reddi

67 görüntüleme
A

Aysun B.

17 Ekim 2025 19:14
Bebeğim 45 günlük ilk günden beri süt tazyikli geliyor ama emmede zorlansa da meme reddi yapmamıştı. Şimdi sadece 5 dk emiyor ve sonra emmek istemiyor sürekli ağlıyor ama emziği alıyor. Sütü sağıp biberonla verdim yine de emmedi. Bunun dışında bez sayısında değişiklik yaşamadık,m bu bir meme reddi mi bebeğim doyuyor mu bilmiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz
Ş

Şenay T.

17 Ekim 2025 19:23
Biberon işine bence hiç girmeyin. Emebiliyor hiç bozmayın. O 5dk lar yeterli zaten bez sayısı değişmemiş. Kilo alımı da iyiyse acıktıkça emip emip gide gele doyuracaktır kendini. Benim bebeğim de öyle, tazyikli süt emiyor mu doyuyor mu diyene kadar 10 aylık oldu.
F

FNK

17 Ekim 2025 19:23
Bende aynı durumu yaşadım yaklaşık 3.5 -4 ay boyunca emzirdikten sonra biberonla süt verdim sonra yavaş yavaş biberonu bıraktım ilk zamanlar yine ağlıyordu aynı şekilde emzik verince sakinleşiyordu bende doymayacağını düşünerek sık emzirmeye çalıştım biberonu kestim sonrada emdikten sonra emzik vermek yerine konuştum dolaştırdım kafasını dağıttım şu an 6.5 aylık en fazla 7-8 dk emiyordur zorlamıyorum isterse tekrar veriyorum
E

Emine E. ..

17 Ekim 2025 19:41
Biberon kesinlikle verme aynı sorunu yaşadım emzirdikten sonra buzluğa koyduğun bi bezi atletin üzerinden 5 dk beklet her iki meme için de yap normale döne ir günde 2 kez yap ama kontrollü ol sütün dururmrna göre hareket et

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir