Hiperaktif mi ? Ne Yapmam Lazin

55 görüntüleme
M

Melikeeemt

9 Kasım 2025 14:08
Çalıştığım için cocugumu günlük dışarı çıkarabilen biri değilim ama parkta kim görse hiç yerinde durmuyor çok hiperaktif bi cocuk diyolar aynı şekilde evde de öyle saatlerce oturup oynayan bi cocuk değil surekli hareket halinde evet bazen yorucu oluyo ama artık önüne gelen herkesin bu çocukta hiperaktif hastalığı var gibi vs demesi artık can sıkmaya başladı.kilo alımı yok denecek kadar az her yemek sonrasi kakasiniyaptigi icin mi hareketlikten mi kilo almiyor diye düşünüyorum 23 aylik erkek bebek dk 2640 guncel 10.70 kg .
T

Tuğçe B.

9 Kasım 2025 21:43
Benim bebek de öyle. Akranları oturup oyun oynuyor legolarla vs. Benimki bir dk oturmuyor. Evde sürekli evi turluyor. Benimki de 11 kilo. İlerde bu dikkat eksikliğine sebep olur diye korkuyorum. Hiç odaklanamıyor bir şeye
M

Melikeeemt

10 Kasım 2025 09:57
Doktora götürmeyi düşünüyorum dediğinz gibi ileriki hayatında sknti yaşamasını istemiyorum eğer hiperaktif bi bebekse ona göre doktorun tavsiyeleri uyarim. Sizde gotururseniz buraya yazarsanız çoksevinirim en azından fikir sahibi olurz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir