Hiç Uyumayan Bebek

243 görüntüleme
Ü

Ümran ..

1 Ekim 2025 19:58
5 haftalık bebeğim n erdeyse 20 saattir uyumuyor.göğsümde süt verirken uyuyakalıyor yatağına aldığım gibi uyanıp ağlıyor.bu yüzdens sürekli Memede durmak istiyor .benim durumumda olup tavsiyesi olan var mı
B

Begüm A.

1 Ekim 2025 21:25
Çişli bezi 5 i geçiyor mu acaba
B

Begüm A.

1 Ekim 2025 21:39
20 saat çok uzun bi süre. Artık gazı oluyor olabilir. Çişli bezi 5 i geçiyor mu kilo alımı iyi mi bunuda göz ardı etmeyin. Memede zaman geçirmek istemesi normal ama 20 saattir uyumaması normal değil.
S

Sema

1 Ekim 2025 21:57
Meme de uyuyor ise o bile bu haftalarda uyku yerine sayılıyor dedi osman hoca. Çok gazlı olunca uyumuyorlar. Gazını iyice altlı üstlü çıkarmanız lazım. 3 aydan sonra rahatlarsınız biraz. Gaz uyutmuyor genelde
S

Sema

1 Ekim 2025 21:59
Birde uyuyunca hemen yatırmayın 20 dk kucakta gazı çıksındiye bekleyin
A

Asya A.

1 Ekim 2025 22:22
Benim ikizlerimde öyleydi yirmi dört saat uyumazlardı dördüncü ayda düzeltmeye başladı🤦‍♀️
Ü

Ümran ..

2 Ekim 2025 00:50
Çişli bez sayısı ve kilo alımı gayet iyi.hatta doktorumuz fazla besliyorsun dedi.ama bir türlü uyumuyor sadece emerken kucağımda uyuyor
Y

Yildiz E.

2 Ekim 2025 14:47
6 haftalik bir bebegim var ve dogumundan beri neredeyse ayni durumu yasiyorum, gunduz uykusu araliklarla toplam 3,4 saat ancak oluyor ve surec benim icin cok yorucu ilerliyor. Bazi gunler uyku duzeni oturdu diye dusunurken tekrar uykusuzluk sureci basliyor. Huzurlu bir bebek, emmesi ve kilo alimi gayet normal ama uyku problemini yasiyoruz bizde. Son gunlerde ozellikle memede uyumak istiyor ayirinca aglayarak tepki veriyor. Tecrubeli annelerin onerilerine ve tavsiyelerine acigim.
T

Tuğba Y.

2 Ekim 2025 20:29
10 aylık oldu hala uyumuyor saatlerce uyutmaya çalışıyoruz yıkıyor ortalığı birgün içinde toplam en fazla 6 saat uyuyordur gece gündüz dahil yani ne yapıcam bilmiyorum artık
Ü

Ümran ..

3 Ekim 2025 13:20
Kendi deneyimlerime dayanarak
bebeğimde fayda gördüğüm şeyler oldu.bebeğime doktorumuzun isteği ile laktaz enzimi damla başlandı onun faydasını çok gördük süt veya mamanın gaz yapmaması için.bebeğim memede uyumak istediğinde eşime veya anneme veriyordum emzirdikten sonra çünkü bende durdukça ağlıyor meme istiyordu.bebeği zıplatmak şarkı söylemek çok işe yarıyor hem gazını çıkarıyor hem de sakinleşiyor yani özetle bebeği oyalamanız gerekiyor bende dursa bile bebeğimi kucağımda oturup şarkı söylüyor evin içinde gezdiriyo zıplatıyorum iki gündür çok şükür sakinledi bayağı uykusuda düzene girmeye başladı 🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir