Her Kakada Ikınma

75 görüntüleme
Melahat G. S.

Melahat G. S.

3 Kasım 2025 05:32
Günaydın 55 günlük kızım son 3 gündür her kaka yapmasında aşırı ıkınıyor çişli bezsayısı normal genelde günde 2-3 sefer kaka yapıyor yapana kadar hep aşırı sekılde ıkınıyor kızarıyor karnı sertleşiyor masajlarla 2 saatte anca çıkıyor bazen bu saat süresi uzuyor mama kullanmıyoruz sadece anne sütü her doyurmada gazını çıkarıyorum gaz yapıcı şeyler yemiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
H

Hülya A. ..

3 Kasım 2025 05:37
Bagirsaklari düzene girmeye başlıyor olabilir. İkinmasi iyi bişey. Bagirsaklarindaki gazı atmaya çalışıyor. Relactaz kullanın isterseniz sindirimi kolaylaştırmak için.
F

Fatma S.

3 Kasım 2025 06:07
Kızım 3 aylık oda hala öyle kaka yaparken gaz çıkarırken ıkınır
T

Tuğçe Ç.

3 Kasım 2025 22:08
Benimde kızım 66 günlük daha 10 gündür falan ancak ıkınmayı öğreniyor. Kakasını normal yapabiliyordu ama kan gördük dr poposunda çatlak olduğunu söyledi.Akla gelcek bi durum değil o yüzden söylemek istedim
B

Belma A.

4 Kasım 2025 14:30
Çalak ve kan için ne dediler peki
S

Seda N. A. ..

8 Kasım 2025 02:28
Benim bebegimde 3 aylık1 aylık olduğun beri her gece saatlerce ikinarak kaka yapıyorhiçdesteksiz kaka yapamiyor ve sürekli geceleri sürekli ıkındığı icinde bize asla uyku uyutmuyor ne zaman öğrenirler kaka yapmayı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir