Her Gün Aynı Şey Gece Uykusu Problemi
113 görüntüleme
E
Elif Y.
5 Eylül 2025 18:49
Bebeğim 1 yaşında sabah 8 9 aralığında uyanıyor, aradan 3 saat geçiyor ve ılk uykuya yatırıyorum 1 2 saat aralığında uyuyor diğer uykuya da max 3 yada 4 saat içinde geçirmeye çalışıyorum bazıgünler tek uyku yapıyor daha sonra akşam 8 yada 9 da gece uykusuna geçiyoruz yarım yada bir saat uyuyup uyanıyor gece 12 1 e kadar duruyor aklımı kacırıcam her gece aynı sorun uykusu gelınce kıyametı koparıyor uyutuyorum hemen uyanıyor bızımde 12 ye kadar oturuyor Allah aşkına bir akıl bir fikir verin çıldırıcam dinlenmek istiyorum artık
S
Sembo
5 Eylül 2025 19:44
Benimki daha 10 aylık ama bazı günler dediğiniz gibi yaptı oturdu bildiğin gülücükler falan hiç pas vermedim karanlıkta oturduk yatak odasında ama sürekli eee piş piş her seferinde denedim ağladığında bıraktım kendini ordan oraya atıyor tabi yatakta ellemedim ama hiç konuşmadımda sadece ninni söyledim sıkıldığında tekrar uyutmaya çalıştım olmadı tekrar bıraktım sıkılma belirtileri sürekli göstermeye başlayınca tekrar tekrar denedim bir saatin sonunda uyuttum bunu gecenin 3 ünde bile yaptığı oldu aynı taktik hatta bir kere gündoğumunı izledim o derece ama bir daha yapmadı öyle uyanınca geri uyuyor yine ara ara illaki yapacaktır bunu uyguluyorum her seferinde
E
Elif Y.
5 Eylül 2025 19:46
Uyandığında bende hıc konuşmuyorum 3 saat odadan çıkmadığım oldu ama bas edemıyorum asla uyumuyor 7 saat uyanık kalıyor bazen yarım saat uyuyup uyanıyor gücünü toplamış oluyor mesela, Allah kolaylık versin tüm annelere
S
Sembo
5 Eylül 2025 19:48
Evet biraz sabır isteyen bir şey çıldırmalık olduğumda oldu ama pes edersem aynı sizin gibi 12-1 e kadar bizimle oturur ki 11 de uyuyorum dayanamam uykusuzluğa sabah 6-7 gibi kalkıyoruz gece 2-3 kere kalkıyıruz