Her Ay Ateş!

125 görüntüleme
M

Merve Y. K.

17 Eylül 2025 08:20
Merhaba, oğlum 22 eylülde 4 aylık olacak. 4. Keredir ateşleniyor. 2 sinde idrar tahlili temiz çıktı ve 3 günde geçti ateşi. 1inde 1 hafta yattık enfeksiyon çıktı. Dün kontrol için doktora gittik boğazı biraz kırmızı dedi akşamına ateşlendi. Her ay ateşlenmesi normal mi? Giydirme konusunda mı hata yapıyoruz üşütüyor muyuz acaba?
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

17 Eylül 2025 08:51
Üşütmeden değilkalin giydirip terletiyorsaniz sık.enfeksiyina neden olabilir.
N

Naz E.

17 Eylül 2025 09:10
Kan idrar tahlilleri temiz mi çıkıyor ? Bizimde 3. Ayda başladı 11 aylık her ay ateş ve kanda crp yüksekliği oluyor ateş kendi kendine bi geçiyor antibiyotik kullanıyor musunuz ?
M

Merve Y. K.

17 Eylül 2025 09:58
İlkinde kan idrar temiz çıktı 2. Sinde crp yüksek çıktı yatırdılar serum ile antibiyotik verdiler. 3. Sünde sadece idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. Bu 4. Doktordan sonra ateşlendiği için tahlil yaptırmadık. 3 gün bekleyeceğiz sanırım düşer mi diye. Sadece ateş düşürücü kullanıyoruz.
M

Merve Y. K.

17 Eylül 2025 09:59
Valla ben nasıl giydireceğimi hiç bilemiyorum. Kendim bile ne giysem şaşırıyorum. Sanırım terletiyor olabiliriz.
N

Naz E.

17 Eylül 2025 15:38
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde Fmf Akdeniz ateşi için test verdik ateşi 39 40 a kadar çıkıyor bizim maalesef
M

Merve Y. K.

18 Eylül 2025 06:10
Gene yattık biz de enfeksiyon dan 2 ayda bir kanda enfeksiyon çıkıyor. Her ay ateşleniyoruz. Umarım neyden olduğu bulunur artık.
S

Sifa D.

18 Eylül 2025 09:50
Merhaba geçmiş olsun. sürekli ateşlenme atakları genelde pfapa sendromu ile ilişkilendiriliyor. Bu konuda uzman bir çocuk doktoru görürseniz o teşhis koyacaktır çok geçmiş olsun.
N

Naz E.

18 Eylül 2025 11:59
Merve hanım çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ve aynısını yaşıyorum bizde enfeksiyondan 2 kez yattık umarım çözülür neyi olduğu yavrularımızın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir