Hemanjiyom
132 görüntüleme
H
Hatice K.
24 Kasım 2025 07:39
Oğlumda doğumdanbir hafta sonra kaşının üstünde oluştu, çocukdoktoru 6 aya kadar geçer dedi ama geçmedi. Ne yapmalıyım veya aynısını yaşayan varmi
D
Deniz Y. Ö.
24 Kasım 2025 07:57
Benim kızımdada vardı şuan 18 aylık tamamen geçti 6.aylıkken halen mevcuttu bence 1,5 yaşı bekleyin derim 💐
H
Hatice K.
24 Kasım 2025 08:09
Teşekkür ederim 💐
A
Asude
24 Kasım 2025 08:16
Merhaba Hatice Hanım,
Benim de kızımın doğuştan bacağında kestane büyüklüğünde hemanjiyomu var. Şuan 9 ayına yaklaştı hala duruyor. Doktorumuz 6 yaşına kadar geçeceğini söyledi. Farklı yaşayan annelerden de duyduğum hep geçtiği yönünde, içinizi ferah tutun. 6 ay çok erken.
Benim de kızımın doğuştan bacağında kestane büyüklüğünde hemanjiyomu var. Şuan 9 ayına yaklaştı hala duruyor. Doktorumuz 6 yaşına kadar geçeceğini söyledi. Farklı yaşayan annelerden de duyduğum hep geçtiği yönünde, içinizi ferah tutun. 6 ay çok erken.
H
Hatice K.
24 Kasım 2025 08:20
Teşekkür ederim Asude Hanım💐
A
Aslıhan K.
26 Kasım 2025 21:55
Benim kızım6 aylık ve gözünde var. Doktoru kendiliğinden geçebilceğini söyledi fakat devam büyüdü görme yetkisini etkilediği için göz doktoru onkolojiye yönlendirdi. İlaç kullanıyor. Onkoloji doktoru hayati fonksiyonları etkilediği zaman tedavi ederiz ,Başka durumlarda kendiliğinden geçmesini bekleriz dedi
H
Hatice K.
27 Kasım 2025 13:45
Geçmiş olsun Aslıhan hanım, bizimkide büyüyor gibi. Kaşının üstünde et beni gibi görünüyor
A
Aslıhan K.
27 Kasım 2025 16:09
Zararsız bişey aslında. İlaçın çok yan etkisi var. Görmesine engel olmazsa kullanmazdık 🫠
S
Selin T. N. ..
10 Aralık 2025 10:16
Merhabalar, benim bebeğimin dudağında, göz kapağının üzerinde ve elinin üstünden dirseğine kadar kocaman bir hemanjiomu var. Biz 3 aylıkken ilaç kullanmaya başladık şu an 13 aylık göz kapağındaki tamamen geçti, elinin üzerindeki baya bir soldu varla yok arası, dudağındaki geçmedi. 12 aylıkken ilacı bıraktık. Kalanların 6 7 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini söyledi doktorumuz.