Hareketli Bebek
216 görüntüleme
E
Esra
13 Ağustos 2025 19:26
Bebeğim 7 aylık ve çok hareketli, hiç durmuyor. bir yere koyamıyorum. kucağımda bile hemen sağa sola bakıyor neye saldırsam diye. Her şeyi ağzına atmaya çalışıyor. Kucakta da sıkılıyor, kendini yere atmaya çalışıyor. böyle olan var mı, sizce normal mi?

Cansu A. Ö.
13 Ağustos 2025 19:52
Benim bebegim de öyleydi 1 yas oldu hala öyle;) gayet normal bi durum ama anneler için cok yorucu
Ş
Şule G.
13 Ağustos 2025 20:04
Algılarının açık olduğunu gösteriyor. Benim bebeğim 15 aylık oldu yürümeye de başlayınca durduğunu bilmem her an her yerde 😅
S
Saziye G.
13 Ağustos 2025 20:09
Aynı benim bebeğimi tarif etmişsiniz aşırı hareketli kucakta da tutamıyoruz aşırı meraklı hersey ağzında
E
Esra
13 Ağustos 2025 20:10
Çok zor çok 🫠😅
T
Türkan ..
13 Ağustos 2025 20:31
Benim oğlum 9aylik oda aynı ne biyeree duruyor hep hareket halinde arabada bile durmuyor kafayı yiycem
A
Ayşe N. D.
13 Ağustos 2025 20:43
5 buçuk aylıkken emeklemeye başladı oda oda gezdi çekmecelerimi dağıttı herşeyi kilitledim anne karnından itibaren çok hareketli şuan 1 yaşında 10 buçuk aylıkkende yürüdü perişanım normalmiş her çocuk bir olmuyor Allah cümlemize sabır versin
S
Sümeyye G.
20 Ağustos 2025 07:35
Benimki de öyleydi, etrafta tehlikeli ne varsa kaldırdık. Kendi kendine gezip dolaşıp enerjisini atıyor. Etraf güvenliyse salın gitsin 😄

Büşra B.
20 Ağustos 2025 21:32
19 aylık bir erkek bebek sahibi olarak yazıyorum benim oğlum karnımdan tut su aya gelene kadar hareketli bir çocuk. Parkta lakabı atom karinca 😂🙈 hareketli olmasından kaynaklı doğru düzgün kilo bile almıyor. Her yere koşarak gidiyor geliyor. Taşıtlarından önce tırmanmayı falan öğrendi bazen iyi bir şey ama bazen de aşırı yorucu bir çocuk.