Hareketlenen Bebeğinizi Nasıl Yıkıyorsunuz?
164 görüntüleme
A
Asli B.
4 Eylül 2025 12:44
Bebek küvetinde durmuyor artık. Duşakabin içine bebek sandalyesi oturtup öyle yıkamaya çalışıyorum orda da ayağa kalkmaya çalışıyor kendini geriye atıyor. Kucağımda hem tek başıma yıkayamıyorum hem kayar diye korkuyorum. Siz nasıl yıkıyorsunuz belki bana bir fikir olur.
S
Senem T. ..
4 Eylül 2025 13:18
Bebeginiz kac aylik bimiyorum fakat benim bebegim 11 aylik Bebek Küvetinde yıkıyorum banyo başlığı( şapkası )aldım oturagina oturtuyorum önce basini sabunlayip duralama yapıyorum sonra gövde cok zor tabiiki ağlıyor ama yıkanması da gerekiyor önceden hiç durmuyordu bugün oturagina oturtup da banyo yaptirdim 3 kere saçını yıkanabildim uzun zaman sonra
S
Sedef Ö.
5 Eylül 2025 20:15
Bebeğim 5 aylık artık küvete sığmıyor ayaklarıyla kendini geriye itiyor oturtamıyorumda. Ben 2 aydır çözümü, kendime peştamal sarıp bebeğimide kucağıma dizlerime yatırıp tas ile su dökmekte buldum. Hem kendini daha güvende hissediyor peştamal olduğu içinde kaymıyor bana daha rahat ve daha güvenli geldi açıkçası.
H
Hilal H. ..
5 Eylül 2025 20:26
Biz iki kişi yıkıyoruz bı kişi tabureye oturup kucağına bebisi alıyor diğer kişi yıkıyor 😄

Yiğidonun a.
6 Eylül 2025 20:59
Üç aylıkken kucağımda yıkamaya başladım. Dokuz aylık oldu hala kucağımda yıkıyorum. Kovaya dikkatini çeken oyuncaklar atıyorum. İlk başta üstüme müslin örtüp yıkıyodum şimdi atletimle direkt yıkıyorum şükür kayma vs yaşamadık