Hapşırık

113 görüntüleme
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 08:57
4.5 aylık bebeğim. Çokhapsırıyor. Ara ara öksürüyor. Çok hafif burnu akıyo. Ne yapayım
H

Hümeyra

23 Eylül 2025 09:32
Benim de bebeğim 6 aylık burun akıntısı ve hafif öksürük var, ateş yok. Ne kullanabiliriz
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 09:36
Bilmiyorum biz dün doktora gittik. Bolca emzirmekten başka yapacak bi şey yok dedi doktor
E

Elif G.

23 Eylül 2025 12:30
Aynı şey bizde var 2,5 yaşında ablası geçen hafta geçirdi iki gün hafif ateş oldu sonra burun akıntısı hapşırık öksürük beş günde iyileşti. Kardeşine de bulaştı oğlum 4ay 20 günlük düzeltilmiş 3 aylık burun doluluğu hapşırık hafif hırıltı ve arada öksürük var ateş hiç olmadı. Ciğer röntgen ve kanlar temiz çıktı ona rağmen hem antibiyotik hem influenza ilacı hem kortizonlu nebul ilaçları verdiler. Ben anlamıyorum bu doktorların hepsi aynı tıp fakültesini okumuyor mu nasıl bu kadar farklı olabiliyor. Bebeğimin genel hali çok iyi keyfi yerinde beslenmesi iyi ve ilk günlere göre hastalıkta ilerleme değil gerileme var. O zaman benim bir çanta ilaç kullanmama gerek var mı???
Ş

Şöhret Y.

23 Eylül 2025 20:06
Bence yok , başka bi doktora daha görünün
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

23 Eylül 2025 20:29
Bol bol emzirin. Yediklerinize özen gösterin. Sütünüz en kıymetli şifa. Bolca ten teması 💚

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir