Hamileyim ve Emziriyorum

90 görüntüleme
İ

İrem Ç.

3 Eylül 2025 17:27
Yeni hamile olduğumu öğrendim ve bebeğim 9 aylık sütümde azalma oluyor meme reddi yaşıyorum ne yapabilirim bunun için
Reyhan A.

Reyhan A.

3 Eylül 2025 19:57
kızım 9 aylıkken hamile kaldım ben hamileliğimin 26. haftasına kadar kızım bıraktığı için emzirdim. şimdi oğlum doğdu ve sağdığım fazla sütü kızımda içiyor 😁 bebekte bir problem olmaması önceliğimizdi, şükür sağlıklı oldu her şey. sütün tadı değiştiği için bazen meme reddi yapabiliyorlar, sağım yapıp mamalarına karıştırabilirsiniz belki, ya da biberonla vermeyi deneyebilirsiniz, silikon göğüs ucu ile deneyebilirsiniz. birde bestlak damla var süt arttırıcı doktorunuza bir sorun, hamilelik döneminde sorun yaratmıyorsa onu kullanın içeriği bitkisel zaten
İ

İrem Ç.

3 Eylül 2025 19:59
Şu an solgarın b12sini kullanıyorum ama fazla gelir diye korkuyorum yarın doktoruma soracağım sağıp vermeye çalışıyorum bende biberon tutma alışkanlığıda yok 😂
İ

İrem Ç.

3 Eylül 2025 20:00
Peki zor oldu mu benimde oğlum 9 aylık şu an doğduktan sonraki süreciniz nasıl devam etti 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir