Hamileyim

177 görüntüleme
R

Rabis C.

4 Ocak 2026 05:45
Bebeğim 7buçuk aylık korunmamıza rağmen dün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bebeğim aktif emiyor aralarında 2 yaş bile olmayacak bu durum beni çok korkutuyor.
Ebru K. .

Ebru K. ..

4 Ocak 2026 05:55
Hayırlı olsun şaşkınlığınızı ve korkunuzu çok iyi anlıyorum ama lütfen içinizi ferah tutun ✨ Evet araları az olacak ama bu onların beraber büyüyeceği birbirlerine en yakın arkadaş olacakları anlamına geliyor 👭 İlk 1-2 yıl biraz yorucu olabilir ama sonra meyvelerini toplayacaksınız 🥰 Emzirme konusunda da doktorunuza danışarak süreci yönetebilirsiniz dünyada tandem emzirme yani ikisini aynı anda emzirme yapan pek çok anne var 🌸 Siz güçlü bir annesiniz her şey yoluna girecektir 💖🧿
R

Rabis C.

4 Ocak 2026 06:06
@Ebru Keleş teşekkür ederim 🫂💖
Z

Zehra H.

13 Ocak 2026 06:21
Bende aynı durumdayım 7 aylık oğlum var ve sanırım hamileyim kafayı yemek üzereyim düşünmekten test veremedim henüz belirtilerin nelerdi
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 06:40
@Zehra Haliloğlu hiç bir belirtim yoktu regl gecikmesi sadece hala da belirtim yok
Z

Zehra H.

13 Ocak 2026 06:46
Benim 6 gün gecikmem var mide bulantım da var şüpheleniyorum ama korunuyorduk imkansız geliyor mantıken
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 07:40
İnanın bende aynı durumdaydım bugün kalp atışını duyana kadar kabullenemedim. Hala içimden nasıl mümkün olabileceğini sorguluyorum
R

Rabis C.

13 Ocak 2026 07:41
İsterseniz test yapın negatif çıkarsa en azından stres yapmamış olursunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir