Hamilelik ve Çalışma

205 görüntüleme
H

Hasret D.

10 Eylül 2025 20:39
17+4 günlük hamileyim. Öğretmenim
35-40 kişilik sınıflarda çalışıyorum. Öğrencilerim çok şımarık ve saygısız özellikle erkekler. Sınıf hakimiyetinde çok zorlanıyorum ve stres bağırma ile geçiyor ders. Haftada 2 gün nöbet görevim var bazı haftalar 3 gün olması gündemde. Bacak ağrılarım başladı belimden başlıyor yürümekte zorlanıyorum kalkıp oturmakta da. Bu durum için ne yapabilirim? Yasal izin hakkım 32.haftada başlıyor izne ayrılmak için.
Aslıhan

Aslıhan

10 Eylül 2025 20:42
Merhaba hocam ben de öğretmenim ve maalesef ki bu tarz şeyler ben de yaşadım. Alabiliyorsanız heyet raporu alın onun dışında yapılabilecek pek bir şey yok ne yazık ki.
H

Hasret D.

10 Eylül 2025 20:45
Merhaba hocam çok teşekkür ederim kolay kolay heyet raporu da vermiyorlar maalesef, umarım sıkıntısız geçiririm 32.Haftama kadar
Burcu K.

Burcu K.

10 Eylül 2025 21:02
Merhabalar. Bende ogretmenim. Malesef malesef malesef kiii hamile olduğumu duyduğum gün mobbingimde basladı. O kadar çok mobing yapıldı ki müdür bey tarafından bana okulun tümü gördü duydu. Çift nöbet yazmalar. Kuyu kazmalar. Rapor aldıgım için soruşturma geçirdim sırf hamileyim diye. İlk dönem hamile kaldıgım için bir ay okula devam edebildim. Günlük 150 km gidip 150 km dönüyordum. Kendi doktorum o zamanlardaki ne raporu bişeyin yok bin git servise diyerek beni kovaladığında kolumda serum basımı kaldıramıyordum. Sonra doktor değiştirdim. Bi anda çıktı karsımıza doktorumuz heyet aldım geri kalan bosluklarıda 40 günlük raporla doldurdum. Altı ay olunca başladım okula 32 de gözümü kırpmadan ayrıldım. Kesinlikle heyet bulun. Kesinlikle.
H

Hasret D.

11 Eylül 2025 03:51
Ne kötü insanlar var çok üzüldüm sizin adınıza umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir
Zülal A.

Zülal A.

16 Ekim 2025 23:11
Bende çalışıyordum 32. Haftamda izne çıkmıştım ama son zamanlarımda çok ağırlaştığım için saat hakkımı kullandım tabi özel sektördeydim ben beş buçukta çıkıyordum normalde sonra üçte çıkmaya başladım hamile çalışan haklarında geçiyor ayriyetten mesai yapmıyordm ekstra iş yükü felan filan işte ama size niye böyle yapıyorlar böyle haklarınız var kullanamıyor musunuz
H

Hasret D.

17 Ekim 2025 04:29
Merhaba,okulum tam gün 15:35te bitiyor erken çıkma gibi bir hakkımız yok nöbet işi idare inisiyatifinde ama önemsemiyorlar maalesef
G

Gamze I. T.

21 Ekim 2025 17:25
Hamilelerin belirli saat çalışması gerekiyor 7:30 veya 8,5 saat maksimum çalışabilir mesaiye kalamazlar ekstra çalışamazlar bunun için ben bankada çalışıyorum insan kaynaklarından bir belge aldım ama çoğu yerde de yazıyor bu bilgi Google’a falan yazarsanız hamileler için özellikle durum doktorunuzdan 32. haftadan sonra çalışamaz raporu alabilirsiniz
F

Fatma

2 Kasım 2025 18:30
24.hafta dan itibaren nöbet yazılamaz o zmana kadar sabır😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir