Hafiflemeyen Grip
92 görüntüleme
T
Tuğba Ç.
16 Ekim 2025 11:07
13 aylık bebeğim 8 gün önce grip oldu. Ateş yok, keyfi yerinde, öksürük nadir ama opak sarı(iltihap rengi gibi) bazen de yeşile yakın burun akıntısı var. Sürekli temizliyorum, hiç azalmadı. Geceleri tıkanıyor. Bakteriyel enfeksiyona dönmüş olabilir mi?
Y
Yasemin K.
16 Ekim 2025 11:53
Bakteriyel enfeksiyon burun akıntı yapmıyor. Grip, nezle gibi Viral enfeksiyonlar uzun sürebiliyor. Öksürüğü çok değil ise burun yıkamaya devam edin. Geçecektir birkaç gün içinde. Geçmiş olsun
T
Tuğba Ç.
18 Ekim 2025 08:12
Teşekkürler hafifledi biraz 🙏
F
Fatma S. ..
18 Ekim 2025 17:27
11 aylık kızım var benimde, 1 haftadir tıkanıklık, burun akıntısı vardi serum fizyolojik ile yıkıyordum geçmedi bir türlü, geceleri öksürük başladı Dr götürdükve orta kulak iltihabı olmuş malesef. Hala gecmiyorsa doktorunuz ile iletişime geçin bence en kısa sürede
T
Tuğba Ç.
19 Ekim 2025 20:32
Çok geçmiş olsun. Benim de korktuğum böyle bir şeydi açıkçası. Öksürük nadiren var ama bir göstersem iyi olacak sanırım burun akıntısı hala geçmedi. Ateşi var mıydı peki? Bu arada çok teşekkür ederim. Şifalar diliyorum.
D
Döne S. ..
20 Ekim 2025 00:39
6 aylık 10 günkadar oldu öksürük ve burun akıntısı var biraz hafifler gibi olmuştu şimdi tekrar başladı ve geceleri uyutmaya akderecede öksürüyorve burnu tıkanıyor açıyorum fakat genzi dolmuş doktor sıkıntı yok dedi hiçbisey vermedi ben napabilirim