Güvenilir Mama Markası

128 görüntüleme
Seçil A. K.

Seçil A. K.

5 Eylül 2025 01:16
Osman hocam umarım bu mesajını görürsünüz. Pazartesi günleri yapmış olduğunu canlı yayında bir mama markası söyleyecektiniz bir anne sormuştu size bana dm den yazın yanıtlayayım demiştiniz reklam vermemek için. Bende şimdi mama arayışındayım. Kızım 6 ay 25 günlük anne sütü 4 ay içti sonra meme reddi yaşadık Hipp2 alerji yaptı sizin önerdiğiniz mama markası nedir?
H

Habibe S.

5 Eylül 2025 05:25
Muhtemelen aptamil diyecektir
Seçil A. K.

Seçil A. K.

5 Eylül 2025 22:26
Presyneo ishal yaptı Pronutra da bebeğimin tüm dengesini bozdu ya da diş atağındayız anlamadım
B

Büşra Ü.

5 Eylül 2025 22:52
Aptamil olabilir her doktor tarafından çok öneriliyor fakat benim oğlumda işe yaramadı 6 aylık oldu aynı sizin gibi 3,5 aydan sonra meme reddi oldu bebelac başladık 6. Aydan sonra biraz daha içeriği zengindir diye aptamil aldık ama aldığımız gün aşırı ishal ve üstüne pişik durumu yaşadık hemen eski mamadan devam ettik :)
N

Nisa

6 Eylül 2025 00:39
Aptamil kızıma çok gaz yaptı. (Anne sütü almadığı için biz hep mama kullandık.) Biz Golden Goat kullandık. E bebek’te satılıyor. Keçi sütü temelli. Çevremizden çok tavsiye almıştık bu mamayla ilgili. Herhangi bir gaz problemiyle karşılaşırsanız bence deneyebilirsiniz.
H

Hüsna N. E.

6 Eylül 2025 02:08
Reyondaki bütün mamaları denedim ilk 3 ay ne kullanırsanız bebek gazlıysa hepsi gaz yapıyor, en son golden goat aldım ı süreçte gazları bitmişti tabii ekstra bi olumsuzluk fark etmedim kullanırken. 20 yıllık bir yenidoğan hemşiresi tavsiye etmişti besleyiciliği iyi diyerek onu kullanıyoruz
Seçil A. K.

Seçil A. K.

6 Eylül 2025 10:33
Golden goat ilk zamanlar kullandığımızda kusma yapmıştı hemen bıraktık. Şimdi kafalar çok karışık Osman hoca bir mama markası söyleyecekti ama reklam olmasın diye yayında söylemedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir