Günün Belirli Saati Uyumuyor
81 görüntüleme
G
Gamze S. ..
4 Ekim 2025 16:57
3 Aylık Bebeğimin gündüz uykularında hic sorun yok. 2 saat uyuyor 1 buçuk saati gecemeyen uyanıklık keyfi yerinde emiyorda ama saat 16.00 dan sonra uyutamıyorum. Saat 15.00 da da yatırsamda ,kaçta yatırırsam yatırırım 16.00 dan sonra uyaniyor. Uyanıkligi bazen 4 saati buluyor. Ve sürekli ağlıyor. Bi sorunu olsa diger saatlerde huzursuzluk yaşar diye dusunuyorum ama napıcam bilmiyorum artik. Cadı saati deniyormus huzursuzluk olurmus bebeklerde fazla aktivite yaptirmadan gun izinde fazla uyaran olmadan ilerliyorum sakin bir şekilde ama ne yapsam olmadı.

Büşra B.
4 Ekim 2025 17:17
3-4 aylık bebeklerde böyle düzensizlikler olabiliyor sanırım. Benim bebeğim de 3 aylık olduğunda gündüz uykuları şaştı. Şuan 4 aylık hala oturmadı maalesef. Ben de öğleden sonraki uykularında çok zorlanıyorum. Sanırım 5-6. Aydan sonra gündüz uykuları uzun ve düzenli oluyor. Rutinlere sadık kalıp sabırla bekliyorum. İnşallah düzelir.
N
Neslihan K.
4 Ekim 2025 17:28
18.00 dan sonra uyuymamaya dikkat etmeniz daha iyi olur toplam 5 saate kadar uyuyup 3-4 uyku yapması gayet normal uyanık kalacağı saat ayına göre 1 buçuk 2 saati geçmemesi gerek 21.00 da yatırıp rutin bi şekilde ilerleyebilirsiniz. Yani 4 uyku yapsa sabah ilk uykusu 2saat olsa diğer 3 uykular 1 saat 15 dakika 1 saatlekilde azalacaktır