Güneşte Ateş Çıkması

84 görüntüleme
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:02
2 yaşında bide 10 ay oğülarım yani bana yaz geldimi hastane demek yani benim oğularım dışarıya çıkınca güneş vurdumu 2.3 gün yada aynı gün ateşleri çıkıyo 39 derecelere ulaşan bir ateş acile gidiyoz ateş düşürücü veriyo inip cıkıyo ateşleri ne yapacağımı şaşırdım
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:11
Hangi saat diliminde dışarı da bulunuyorsunuz?
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:15
Yani bu her dışarıyo çıktığımızda olan birşey erken sate çeksak ta gölgelik yerde durmaya özen gösteriyom ama gene de ateşleri çıkıyo şaylede söylüyüm 1.2 saat aralıklı güneş gördümüde ateşi leri çıkıyo
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:19
Güneşe alerjileri felan mı var acaba ya da normal alerjik bebek sürekli ateşlenmeleri aklıma başka bir şey gelmiyor. Krem sürüyoröusunuz güneş için
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:21
Değerlerine vs baktırdınız mı çabuk mikrop alıp mı hastalanıyorlar belki o da olabilir. Sadece yaz aylarında mı çıkarıyorsunuz dışarı yoksa kış da geçerli mi? Her gün 5 dk olsa dışarı muhakkak çocuklarınızı çıkarmaya çalışın
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:26
Kısın birşey olmuyo ama yazın ateşleri çıkıyo bilmiyom acaba alerjimi iki oğlumdada bu var birisine olur sa alerji dersinde ikisinde olunca bir garip ben bunu bir doktora sorduğumda bazı deyerler daha olmamış tır dedi ben bunu büyük oğlum daha 1 yaşındayken sordum sahada aynı
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:44
Dışarı çıkınca çok terliyorlar mı peki? Hemen üstünü değiştiriyormusunuz. Terli kalınca belki çarpıyordur oturudpunuz yer esiyor vs olabilir bu da aklıma geldi. Sürekli atlet değişimi yaparım mesela çcupum dışarı çıktığı zaman. Yoksa hemen haztalanıyor
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:46
Benim küçük oğlüm çok terler sık sık ta kıyafetini deyiştiririm ama büyük oğlum hiç terlemez
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:03
Aklıma başka bir şey gelmedi aysema hanım. Başka ne sebep olabilir bilmiyorum varsa bilgisi olan yazar umarım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir