Gündüz Uyumuyor

139 görüntüleme
E

Ece Ö.

21 Eylül 2025 06:56
Merhabalar bebeğim 42 günlük ve gündüzleri uyumuyor kucağımda yatıyor beşiğe koyduğum an uyanıyor emerken uykuya dalıyo 10-20 dk kucakta uyuyo ve kucağımda tutsam 1 saat felan uyuyor bu durum normal mi gelişimi için endişeliyim bu kısa uykular yetiyor mu acaba
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

21 Eylül 2025 07:40
Ten teması ilk aylar oldukça değerli. Kızımla ilk aylar7/24 ten teması halindeydik. Bazen babasında bazen bende eşinizden destek alabilirsiniz. Bu bir ihtiyaç. Şuan bütün dünyası sizsiniz kokunuz en büyük ilaç 💚
Ümran A.

Ümran A.

21 Eylül 2025 07:58
Merhabalar hiç korkmayın o uyku bile yetiyor miniklere. Uyku döngüleri 20 ya da 40 dakika da bir oluyor zaten . Benim kızımda 3. Ayına kadar sadece kucakta uyudu ve max 30 dakika uyuyordu. Ben de sizin gibi acaba büyümez mi gelişmez mi diye çok takıyordum ama bir şekilde büyüyorlar. Şuan 4,5 aylık olduk hala gündüz uykuları destekli oluyor kendisi uyumuyor ama en azından biraz daha uzun uyuyor çok şükür ve gelişimi de iyi şuan için 😌
E

Ece Ö.

21 Eylül 2025 08:07
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim desteksiz büyüttüğüm için çok zorlanıyorum ve herşeyi kafaya takıyor insan
Ümran A.

Ümran A.

21 Eylül 2025 08:15
Çok iyi anlıyorum sizi ben de kızımı desteksiz büyütüyorum ve tecrübesiz bir anneyim. Herkes her anın tadını çıkartın diyor ama acaba böyle mi olacak diye düşünüp kafaya takmaktan anı yaşayamıyor insan. Bebişlerimiz sağlıklı mutlu olsunlar hep inşallah 😍
E

Edanur D.

21 Eylül 2025 09:22
Uykusunu alamazsa hırçınlaşıyor uykusuz kalıyor. Ben hep 3 ay kucağımda uyuttum diyebilirim. Sırt üstü uyuduğunda 25. Dk uyanıyor. Uykusunu alması önemli olduğu için ya yüzüstü gözetimli ya da kucakta göğüsümde uyutttum
E

Ece Ö.

21 Eylül 2025 09:30
Evet uyumadığı zaman çok hırçın oluyo memede bile sakinleşmiyo bu duruma çok üzülüyorum inşallah ilerleyen aylarda rahatlarız
E

Edanur D.

21 Eylül 2025 15:21
Doktorumuz nasıl uyumak istiyorsa o şekılde uyutun dünyaya yeni alışıyor demişti bizde ona ayak uydurduk. Tek bakıyorum çoğu zaman yemek temizlik olmadı aç uyuduğum oldu yorgunluktan. Ama geçiyor unutuluyor. Kucakta uyurken onu öpmek koklamak da çok güzel bir his 🥰
E

Ece Ö.

21 Eylül 2025 19:28
Evet çok güzel duygular yaşıyor insan ama öyle anlar oluyor ki acaba bakamıyormuyum diye düşünüyorum umarım güzel günler yakındır. Bütün bebişler sağlıcakla büyüsün inşallah 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir