Gündüz Uykuya Direnme

207 görüntüleme
E

Ezgi D.

17 Haziran 2025 10:02
Gündüz uykusu asla uyumuyor 56 günlük böyle sorunlar yaşayan oldu mu
E

Esmahan K.

17 Haziran 2025 10:18
Benim bebeğim de doğduğundan beri gündüz uyumuyor. Şimdi 4 ay 3 günlük. Bazı günler çok uyuyor bazı günler hiç uyumuyor. Doktorumuz 5 dklık uykunun bile ona yeterli geldiğini söylemişti
E

Elif

17 Haziran 2025 12:59
Evet yaşadık bazen 8 saat uyumuyordu ama geçici bir dönem bebeğinzin neyi sevdiğini deneyip bulmalısınız ben yarım kundak gündüz gözlemleyerek yüzüstü yatırma ve uykuya geçişte gözüme ince bür örtü koyma ile sorunu çözebildim ama bebek tabi bazen uyumadığı da oluyor
Merve K. .

Merve K. ..

17 Haziran 2025 13:10
50 günlüğüz bizde de gündüz uyku yok. Uyuyor gibi oluyor yatağına koyduğum an gözlerini açıp ağlamaya başlıyor
B

Büşra D.

17 Haziran 2025 13:16
Bizde 52 günlüğüz. Gündüz uykuları hiç derin değil. 10-15 dk. Kundak beyaz gürültü göze örtü serme her şeyi denedim ama uykuya bir türlü dalamıyor. Gözlerini tam kapatmıyo kıpırdatıyo. Gece uykularımız iyiydi ama üç dört gündür o da bozuldu. Çok nadir bazı günler uyuduğu oluyo çok tutarsız. Umarım düzelir
P

Pınar Y.

17 Haziran 2025 13:17
Bebeğim şuan 10 aylık asla uykuyu sevmiyor her yolu denedim ama uykusu o kadar hafif ki 10 aydır derin derin uyuduğunu görmedim. Mışıl mışıl uyuduğu günleri sabırla bekliyorum
E

Ezgi D.

17 Haziran 2025 13:36
Peki sizlerin bebeklerin de de ağlama krizleri oluyor mu
Merve K. .

Merve K. ..

17 Haziran 2025 16:04
Evet sürekli ağlıyor çığlık çığlığa hem de sanki bir yerine bir şey olmuş gibi
E

Elif

18 Haziran 2025 12:44
Bizde akşama doğru çok ağlama krizi oluyor bir süre geçmiyor
E

Ezgi D.

18 Haziran 2025 12:59
Aynen hanımlar bizde aynı şeyleri yaşıyoruz acaba bu bir süreç mi böyle ağlayıp uyumadıkça acaba bir yeri mi ağrıyor sancısı mı var diye düşünüyorum sürekli doktora gideniniz oldu mu bu durum için acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir