Gunduz Uykusu Sadece Yarım Saat 🤦‍♀️🤦‍♀️

140 görüntüleme
T

Tuğçe Ç.

9 Eylül 2025 10:35
6 aylık erkek bebeğim var yaklaşık 4 aylıktan beri gunduz uykulari kısa suruyor en uzun uykusu yarım saat geri de uyumuyor sonra huysuzlaniyor. Az ama sık uyuyor. uyku suresini uzatmam icin ne önerirsiniz
H

Hülya A. ..

9 Eylül 2025 10:38
Benimki de 4 buçuk aylık ve 2 aylık olduğundan beri böyle ne yaptıysam düzelmedi uzamadi ben de bütün önerilere açığım..
K

Kübra M.

9 Eylül 2025 12:01
Tuğçe Hanım gündüz uykularında gözleme gidin. Tam olarak 30. Dk da uyanıyorsa 25. Dk da küçük bir dürtme yaparak uykuya tekrar geçiş yapmasını sağlayın 45. Dk da uyanuyorsa 40. Dk da deneyin.
K

Kübra M.

9 Eylül 2025 12:03
Birde bebekler genelde uykuya erken yada geç gittiklerinde bu şekilde kısa gündüz uykusu yapabiliyorlar. Uyku aralıklarınızı gözden geçirebilirsiniz
N

Neslihan ..

9 Eylül 2025 12:09
Normal de uyku döngüsü nasıl olmalı arkadaşlar 2 aylık bebekte
T

Tuğçe Ç.

9 Eylül 2025 12:20
Kübra hanım ilk söylediğiniz yöntemi 5.ayinda denedim ama olumlu bir sonuç elde edemedim malesef ama tekrar deneyeyim. Uykuya gec degil ama erken geçmiş oluyor uykusunu almadığı icin 1. Buçuk saat sonra yine uyumak istiyor
T

Tuğçe Ç.

9 Eylül 2025 12:36
Teşekkür ederim size de sultan hanim inceleyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir