Gündüz Uykusu
92 görüntüleme
B
Beyza A.
23 Ekim 2025 05:16
Oğlum 3 aylık sabah 6/7 gibi uyanıyor gündüz uyutsam bile 5 dk sonra kalkıyor akşam 7/8 gibi gece uykusuna geçer akşamda sıkıntı yok ama gündüz uykusunu nasıl yapacağım
H
Hülya A. ..
23 Ekim 2025 05:26
Şimdi buraya sizi rahatlatacak biseyler yazmak isterdim ama benim bebeğim de aynı maalesef. İki aylık olduğundan beri gündüz uykuları çok kısa. Sanırım gece güzel uyuduklari için gündüz biraz zorluyorlar bizi. Şu an 6 ay 5 günlük ve neler yaptıysam da düzelmedi maalesef.
B
Beyza A.
23 Ekim 2025 05:34
Dediğiniz gibi sanırım gece uyuduğu için uyumak için bağrıyor ama uyumuyo
T
T.
23 Ekim 2025 06:14
Merhabalar uyku sinyallerini kontrol ediyor musunuz bende böyleydim sonra sinyalleri takip etmeye çalıştım göz ovuşturma, esneme , mızmızlanma bunları gördüğümde saate baktım uyandığı 1-1.5 saat olmuşsa uyutmaya götürdüm ya da ana kucağında salladım 5-10 dakikaya uykuya geçiyor bende rahat ediyorum bu uygulamanın uyku aracını kullanabilirsiniz size bildirim gönderiyor
B
Beyza A.
23 Ekim 2025 06:23
Evet uyku aralığına bakıyorum sallıyorum fakat uyanıyor uygulamadan bakayım dediğiniz gibi teşekkür ederim

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
23 Ekim 2025 07:14
Merhabalar 🌼gece uyuduğu oda karanlık mı? öyle ise gündüz uyuduğu odada da karartma perdesi kullanabilirsiniz.
B
Beyza A.
23 Ekim 2025 07:30
@Fatma Uygur evet fatma hanım gece uykusuna geçerken karanlık kırmızı ışıkta uyuyor sabaha kadar böyle sabah ışık ve perdeler açıyorum